مقاله بررسی روند تغییرات زمانی سرعت باد در گستره اقلیمی ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روند تغییرات زمانی سرعت باد در گستره اقلیمی ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روند تغییرات زمانی سرعت باد در گستره اقلیمی ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تغییرات زمانی سرعت باد در گستره اقلیمی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روند تغییرات زمانی سرعت باد در گستره اقلیمی ایران :
مقاله بررسی روند تغییرات زمانی سرعت باد در گستره اقلیمی ایران که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله آبیاری و زهکشی ایران از صفحه ۳۱ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: بررسی روند تغییرات زمانی سرعت باد در گستره اقلیمی ایران
این مقاله دارای ۱۳ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایران
مقاله روند
مقاله سرعت باد
مقاله تحلیل رگرسیون
مقاله ضریب پیرسون
مقاله من-کندال
مقاله ضریب اسپیرمن
چکیده و خلاصهای از مقاله:
متغیر سرعت باد به ندرت در بین متغیرهای هواشناسی به منظور کشف تغییرات آب و هوایی مورد مطالعه قرار گرفته است. هدف از این مطالعه، بررسی روند تغییرات زمانی سرعت باد در شبکه ای متشکل از ۴۰ ایستگاه سینوپتیک ایران در بازه زمانی ۲۰۰۵- ۱۹۷۵ می باشد. این ایستگاهها معرف اقلیمهای مختلف ایران بر اساس طبقه بندی دومارتن گسترش یافته می باشند. سریهای زمانی موجود توسط آزمون کولموگروف-اسمیرنوف مورد آنالیز قرار گرفت و مشخص گردید که توزیع داده ها نرمال است. برای تحلیل روند تغییرات از دو روش غیرپارامتری، من-کندال و ضریب اسپیرمن و دو روش پارامتری تحلیل رگرسیون و ضریب همبستگی پیرسون در سطح اطمینان ۹۵ درصد استفاده گردید. نتایج حاصله نشان داد که در سری زمانی سالانه ۵۰ درصد از ایستگاه های مورد مطالعه بر اساس روش من- کندال و ۶۰ درصد بر اساس روش اسپیرمن و ۷۰ درصد از ایستگاهها بر اساس روش پیرسون دارای روند بوده اند. همچنین مشخص گردید که روند افزایشی سرعت باد در فصل زمستان بیشتر از سایر فصول و در فصل تابستان کمتر از سایر فصول بوده است. بیشترین روند کاهشی در فصل پاییز و کمترین روند کاهشی در فصل تابستان مشاهده گردید. بیشترین روند تغییرات کاهشی سرعت باد در اقلیم نیمه خشک معتدل مشاهده گردید. در این اقلیم سرعت باد در هر دهه ۰۴۵/۰ متر بر ثانیه کاهش پیدا کرده است. همچنین اقلیم نیمه خشک سرد بیشترین روند افزایشی (۱۴۵/۰ متر بر ثانیه در دهه) را داشته است. روند افزایشی سرعت باد بیشتر از روند کاهشی سرعت باد بوده است که این امر می تواند در کنار تاثیر سایر عوامل هواشناسی، باعث تغییر تبخیرتعرق شود که در اقالیم خشک و نیمه خشک ایران حایز اهمیت است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.