گونه شناسی کالبدی و سازه ای بناهای عام المنفعه روستایی در اصفهان و آناتولی مرکزی (نمونه مورد بررسی: بنای کبوترخانه ها)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گونه شناسی کالبدی و سازه ای بناهای عام المنفعه روستایی در اصفهان و آناتولی مرکزی (نمونه مورد بررسی: بنای کبوترخانه ها) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گونه شناسی کالبدی و سازه ای بناهای عام المنفعه روستایی در اصفهان و آناتولی مرکزی (نمونه مورد بررسی: بنای کبوترخانه ها)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گونه شناسی کالبدی و سازه ای بناهای عام المنفعه روستایی در اصفهان و آناتولی مرکزی (نمونه مورد بررسی: بنای کبوترخانه ها)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گونه شناسی کالبدی و سازه ای بناهای عام المنفعه روستایی در اصفهان و آناتولی مرکزی (نمونه مورد بررسی: بنای کبوترخانه ها) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مسکن و محیط روستا

تعداد صفحات :۲۱

توجه به میراث تاریخی و بناهای عام المنفعه روستاها در جذب توریسم و اقتصاد کشورها تاثیر به سزایی دارد. در میان بناهای عام المنفعه و ارزشمند به جای مانده در روستاها، بنای کبوترخانه ها از اهمیت خاصی برخوردار می باشد. تعداد بسیاری کبوترخانه از دوران صفویه در ایران به جا مانده اند که اکثر آن ها در روستاهای شهر اصفهان واقع شده اند. از سوی دیگر دره های سرسبز در ناحیه آناتولی نیز زمینه پیدایش تمدنی شگرف را در آن ناحیه فراهم کرده اند. ناحیه کاپادوسیا و دو روستای مجاور آن در نزدیکی شهر جسی میزبان میراث غنی از برج های کبوتر می باشند.این پژوهش بر آن است تا گونه های مختلف کبوترخانه در روستاهای اصفهان و آناتولی مرکزی را از لحاظ کالبدی و سازه ای مورد مقایسه و تطبیق قرار دهد. نتایج این پژوهش نشانگر آن است که کارکرد معماری و سازه ای در این ساختارها به نوعی در هم تنیده است به صورتی که حفره هایی که در قسمت داخلی برج های کبوتر در روستاهای اصفهان دیده می شود علاوه بر نقش عملکردی جای دادن کبوترها، کارکرد سازه ای نیز داشته و به پایداری سازه کمک می کرده است. این در حالی است که کبوترخانه های روستاهای آناتولی مرکزی در زیر زمین و یا در داخل صخره احداث می شده و ساختاری بسیار مستحکم داشته که در مقابل زمین لرزه های متعدد این ناحیه همچنان به حیات خود ادامه می دهد و امروزه یکی از نقاط جذاب و دیدنی کشور ترکیه محسوب شده و تاثیر زیادی در جذب توریسم و صنعت گردشگری روستایی این کشور داشته است. لذا با توجه به وجود گونه های منحصر به فرد از برج های کبوتر در روستاهای اصفهان، شایسته است که به این بناهای عام المنفعه توجه بیشتری مبذول داشت و با احیای آن ها گام کوچکی در پیشبرد صنعت گردشگری روستایی کشورمان برداشت.

کلید واژه: کبوترخانه، گردشگری روستایی، اصفهان، آناتولی مرکزی، گونه شناسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.