مقاله مدل سازی عددی سه بعدی گردش آب در تنگه هرمز


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی عددی سه بعدی گردش آب در تنگه هرمز دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی عددی سه بعدی گردش آب در تنگه هرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی عددی سه بعدی گردش آب در تنگه هرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی عددی سه بعدی گردش آب در تنگه هرمز :

مقاله مدل سازی عددی سه بعدی گردش آب در تنگه هرمز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در اقیانوس شناسی از صفحه ۱۹ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: مدل سازی عددی سه بعدی گردش آب در تنگه هرمز
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
خلیج فارس یکی از مهمترین آبراه های جهان است که کشورهای موجود در این حوزه، دو سوم نفت جهان را تامین می کنند. این خلیج از طریق تنگه هرمز به دریای عمان و اقیانوس هند متصل می شود. گردش آب خلیج فارس و تنگه هرمز با توجه به کاربرد آن در کشتیرانی، شیلات و تخمین نحوه انتشار آلودگی همیشه از اهمیت زیادی برخوردار بوده است، به همین دلیل از سال ۱۹۱۸ تاکنون مطالعات زیادی در خصوص نحوه گردش آب در خلیج فارس و تنگه هرمز صورت گرفته است. به گفته(Alhajiri, 1991) در هر ۶ دقیقه یک کشتی اقیانوس پیما از این تنگه می گذرد که این خود نشان از اهمیت بسیار زیاد این تنگه است. گردش آب در تنگه هرمز به صورتی است که آب دریای عمان از سطح و از سمت سواحل ایران به بالادست خلیج فارس جریان می یابد و آب نسبتا شورتر خلیج فارس از لایه های پایینی و از سمت کشور عمان به خلیج عمان می ریزد. هدف از این مطالعه، بررسی نحوه گردش آب در تنگه هرمز با استفاده از مدل سه بعدی هیدرودینامیکی کوهیرنس (Luyten et al, 1999)است که در ۱۰ لایه از سطح تا بستر گردش آب مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. در این مدل، داده های هواشناسی ۵۴ ساله به صورت میانگین روزانه بکار گرفته شده و همچنین چهار مولفه اصلی جزرومد O1, K1, S2, M2 در مدل اعمال شده اند. مدل مذکور به صورت روزانه، الگوی جریان از سطح تا بستر را بر اساس تغییرات چگالی و شوری و تبادل باروکلینیکی بین گرادیان فشار و گرادیان چگالی را محاسبه و شبیه سازی نموده است. پیش بینی های به عمل آمده توسط مدل با مشاهدات میدانی در تنگه هرمز مقایسه شده که دارای توافق بسیار خوبی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.