تاثیر نوکلئوتید موجود جیره بر فعالیت کمپلمان هاي


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نوکلئوتید موجود جیره بر فعالیت کمپلمان هاي دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نوکلئوتید موجود جیره بر فعالیت کمپلمان هاي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نوکلئوتید موجود جیره بر فعالیت کمپلمان هاي،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نوکلئوتید موجود جیره بر فعالیت کمپلمان هاي :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقیانوس شناسی

تعداد صفحات :۹

در این پژوهش تاثیر نوکلئوتید جیره بر میزان کمپلمان های C3، C4 و مقاومت در برابر باکتری Streptococcus iniae در ماهی قزل آلای رنگین کمان مورد بررسی قرار گرفت. نوکلئوتید جیره در ۴ سطح ۰.۰۵، ۰.۱۰، ۰.۱۵ و ۰.۲۰ درصد به جیره غذایی اضافه گردید و جیره فاقد نوکلئوتید برای تغذیه گروه شاهد مورد استفاده قرار گرفت. هر جیره به صورت تصادفی برای ماهیان با وزن اولیه تقریبی ۲۳ گرم در سه تکرار اختصاص داده شد. بعد از ۸ هفته تغذیه، سطح سرمی کمپلمان های C3، C4 در ماهیان تغذیه شده با نوکلئوتید به طور معنی داری کمتر از گروه کنترل بود ((P<0.05. رویارویی با باکتری در ماهیان با تزریق درون صفاقی باکتری به میزان۹×۱۰۶ CFU/ml انجام شد. تلفات روزانه به مدت ۳ هفته پس از آزمایش ثبت گردید. نتایج آزمایش رویارویی با باکتری نشان داد که میزان بازماندگی در ماهیان تغذیه شده با سطوح مختلف نوکلئوتید افزایش یافت که دارای تفاوت معنی داری با گروه شاهد است ((P<0.05. نتایج این آزمایش نشان دهنده این بود که افزودن نوکلئوتید جیره به میزان ۰.۱۵ و ۰.۲۰ درصد دارای اثرات مثبت بر میزان کمپلمان های C3، C4 و مقاومت نسبت به باکتری S. iniae در ماهی قزل آلای رنگین کمان است.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، نوکلئوتید، باکتری استرپتوکوکوس اینیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.