مقاله شاخص های رسوبشناختی و ژئوشیمیایی رسوبات خلیج گرگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شاخص های رسوبشناختی و ژئوشیمیایی رسوبات خلیج گرگان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شاخص های رسوبشناختی و ژئوشیمیایی رسوبات خلیج گرگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شاخص های رسوبشناختی و ژئوشیمیایی رسوبات خلیج گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شاخص های رسوبشناختی و ژئوشیمیایی رسوبات خلیج گرگان :
مقاله شاخص های رسوبشناختی و ژئوشیمیایی رسوبات خلیج گرگان که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در اقیانوس شناسی از صفحه ۴۵ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: شاخص های رسوبشناختی و ژئوشیمیایی رسوبات خلیج گرگان
این مقاله دارای ۱۱ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله
چکیده و خلاصهای از مقاله:
برای مطالعه ویژگی های رسوبی و ژئوشیمیایی ساحل و بستر خلیج گرگان، واقع در گوشه جنوب شرقی دریای خزر در شمال ایران، ۳۵ نمونه رسوب سطحی برداشته شد و بر روی آنها آزمایش های پایه رسوب شناسی، کانی شناسی کیفی به کمک XRD و سنجش فلزات سنگین با کمک XRF انجام شد. مطالعات نشان میدهد که رسوبات از نظر دانه بندی در محدوده ماسه تا رس قرار میگیرند، به گونه ای که هر چه به سوی دهانه خلیج گرگان نزدیک میشویم، درصد ماسه در رسوبات افزایش مییابد. مقدار متوسط کربنات کلسیم %۳۵ و مواد آلی %۳۰ است. میزان ماده آلی در خلیج گرگان به سوی دریای خزر کاهش می یابد، در حالی که مقدار کربنات کلسیم افزایش می یابد. کانی شناسی رسوبات نشان می دهد که علاوه بر متشکله های آواری از جنس سنگهای آذرین، دگرگونی و رسوبی و خردههای رسوبی برجا، مجموعه ای از کانیهای رسی (بطور عمده کلریت) از دیگر اجزای متشکله رسوبات سطحی هستند. تمرکز فلزات سنگین (سرب، روی، کرم، نیکل، مس، وانادیم، باریم و زیرکینم) در رسوبات سطحی برای عناصر مختلف در محدوده ۲-ppm 598 قرار میگیرد. محاسبه شاخص تجمع زمینی عناصر (Igeo) برای رسوبات سطحی خلیج گرگان در مقایسه با نمونه های برداشت شده از رسوبات ژرفای ۲۵ سانتیمتری همان حوضه نشان دهنده تمرکز پایین فلزات سنگین در رسوبات خلیج گرگان و غیر آلوده بودن این رسوبات است. مقایسه رسوبات خلیج گرگان با بخشهای دیگر ساحل ایران در خزر که تخریبی، و سواحل ترکمنستان که کربناته است، بیانگر ویژگیهای رسوبی حد وسط (حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد مواد کربناته و آلی و بقیه مواد تخریبی) این منطقه است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.