ارتباط ترکیبات بیوشیمیایی مایع سلومیک با برخی خصوصیات گنادی، موفقیت لقاح، نرخ تخم گشایی و اندازه لاروی در ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارتباط ترکیبات بیوشیمیایی مایع سلومیک با برخی خصوصیات گنادی، موفقیت لقاح، نرخ تخم گشایی و اندازه لاروی در ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارتباط ترکیبات بیوشیمیایی مایع سلومیک با برخی خصوصیات گنادی، موفقیت لقاح، نرخ تخم گشایی و اندازه لاروی در ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط ترکیبات بیوشیمیایی مایع سلومیک با برخی خصوصیات گنادی، موفقیت لقاح، نرخ تخم گشایی و اندازه لاروی در ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارتباط ترکیبات بیوشیمیایی مایع سلومیک با برخی خصوصیات گنادی، موفقیت لقاح، نرخ تخم گشایی و اندازه لاروی در ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقیانوس شناسی
تعداد صفحات :۸
هدف از این تحقیق بررسی ارتباط میان ترکیبات بیوشیمیایی مایع سلومیک (سدیم، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، کلسترول، پروتئین کل و گلوکز) با برخی خصوصیات زیست شناختی گناد (خصوصیات زیست شناختی تخمک و تخم و وزن گناد)، موفقیت لقاح، نرخ تخم گشایی و اندازه لاروی در ماهی سفید است. برای این منظور تعداد ۴۸ قطعه ماهی سفید ماده با میانگین طول (۱.۲±۴۹.۶۲ سانتیمتر) و وزن (۲۲۹±۹۷۷ گرم بدون محاسبه وزن گناد) در بهار سال ۱۳۸۶ از صیدگاه رودخانه تجن واقع در شهرستان ساری صید و این روابط مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که بین یون پتاسیم با فضای حاشیه زرده ارتباط مستقیم معنی دار ( (P<0.05وجود دارد ولی ارتباط یون پتاسیم با نسبت فضای زرده به فضای حاشیه زرده ( (P<0.05معکوس است. به علاوه، بین یون منیزیم و وزن گناد سیال شده رابطه مستقیم معنی دار ( (P<0.01وجود داشت. همچنین اگرچه ارتباط بین نسبت یون های سدیم به پتاسیم با تعداد تخمک در یک گرم گناد سیال شده معکوس بود ((P<0.05، اما بین نسبت یون های سدیم به پتاسیم و همین طور نسبت یون های کلسیم به پتاسیم با طول لاروی در بیومتری دوم، ارتباط مستقیم معنی داری ( (P<0.05وجود داشت. نتایج این تحقیق نشان داد که ارتباط مستقیم معنی داری ( (P<0.05بین پروتئین کل با قطر تخم وجود دارد. همچنین بین گلوکز با قطر تخم و فضای حاشیه زرده رابطه معنی دار معکوسی ( (P<0.05و بین گلوکز با نسبت سطح به حجم تخم رابطه معنی دار مستقیمی ( (P<0.05وجود دارد.
کلید واژه: ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)، تخم، مایع سلومیک (تخمدانی)، دریای خزر
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.