بررسی میزان مواجهه صوتی و افت دائم شنوایی کارگران کارخانه ریسندگی شادریس یزد با روش TBM) Task Base Method)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان مواجهه صوتی و افت دائم شنوایی کارگران کارخانه ریسندگی شادریس یزد با روش TBM) Task Base Method) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان مواجهه صوتی و افت دائم شنوایی کارگران کارخانه ریسندگی شادریس یزد با روش TBM) Task Base Method) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان مواجهه صوتی و افت دائم شنوایی کارگران کارخانه ریسندگی شادریس یزد با روش TBM) Task Base Method)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان مواجهه صوتی و افت دائم شنوایی کارگران کارخانه ریسندگی شادریس یزد با روش TBM) Task Base Method) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت کار ایران
تعداد صفحات :۹
زمینه و هدف: یکی از عوامل زیان آور موثر بر سلامت کارگران در چند سال اخیر، صدای محیط های کاری بوده است که از خطرات مهم شغلی محسوب می شود. این مطالعه با هدف تعیین میزان مواجهه صوتی مشاغل مختلف و همچنین افت دائم شنوایی ناشی از صدا، با توجه به سن و سابقه کار انجام شد.روش بررسی: مطالعه حاضر از نوع توصیفی-تحلیلی و به روش مقطعی در کل کارگران، اجرا گردید. به منظور تعیین دقیق تراز مواجهه صوتی، دزی متری، در طول یک نوبت کاری ۸ ساعته برای هر گروه شغلی انجام گرفت. آزمون شنوایی سنجی توسط ادیولوژیست در اتاقک آکوستیک استاندارد به انجام رسید. اطلاعات توسط نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: میانگین سنی ۶.۷۶±۳۶.۵۸ سال (بین ۱۹ تا ۵۲ سال) و حداقل، حداکثر و میانگین سابقه کار افراد به ترتیب ۱، ۱۸ و ۵.۴۷±۱۱.۰۸ سال به دست آمد. میانگین افت شنوایی در گوش راست ۸.۶۳±۱۵.۳۸، در گوش چپ ۹.۵۱±۱۶.۳۱ و افت شنوایی کلی ۸.۳۳±۱۴.۷۲ دسی بل بودند. همچنین بین متغیرهای شدت صدا و سابقه کار با میزان افت شنوایی رابطه معنادار آماری به دست آمد.نتیجه گیری: یافته های پژوهش حاضر، نشان می دهد که آلودگی صوتی در واحدهای کاری این کارخانه قابل توجه بوده است و با توجه به اینکه تحلیل نتایج، تاثیر صدا و سابقه کار بر روی افت شنوایی را مثبت نشان می دهد، بنابراین به منظور کاهش بروز NIHL لازم است اقدامات لازم جهت کنترل صدا و برنامه حفاظت شنوایی مناسب به اجرا گذارده شود.
کلید واژه: صدا، افت شنوایی، شنوایی سنجی، ریسندگی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.