تجزیه و تحلیل بهره وری عوامل تولید در صنعت طیور مرغ گوشتی «مطالعه موردی: استان گیلان»


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه و تحلیل بهره وری عوامل تولید در صنعت طیور مرغ گوشتی «مطالعه موردی: استان گیلان» دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه و تحلیل بهره وری عوامل تولید در صنعت طیور مرغ گوشتی «مطالعه موردی: استان گیلان»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه و تحلیل بهره وری عوامل تولید در صنعت طیور مرغ گوشتی «مطالعه موردی: استان گیلان»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه و تحلیل بهره وری عوامل تولید در صنعت طیور مرغ گوشتی «مطالعه موردی: استان گیلان» :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات اقتصاد کشاورزی

تعداد صفحات :۲۴

علی رغم افزایش واحدهای مرغداری در سال های اخیر، تولیدات این بخش رشد متناسب با پتانسیل موجود را نداشته است. در این راستا عواملی همچون بهره وری پایین عوامل تولید، عدم کارایی واحدهای تولیدی و ضعف مدیریت نقش داشته و تحقیق حاضر با هدف تجزیه و تحلیل بهره وری تولید در ارتباط با واحدهای مرغ گوشتی استان گیلان در سال ۸۹-۸۸ انجام شد. نتایج حاصل از تحقیق با استفاده از تخمین تابع لگاریتمی تولید، نشان داد که چهار عامل دان، نیروی کار، بهداشت و جوجه یک روزه تاثیر معنی داری بر تولید داشته و در بین این عوامل، دان طیور با داشتن بالاترین ضریب (۶۴.۲۲%) موثرترین و بعد از آن جوجه یک روزه با ضریب ۲۴% و سایر عوامل در مراتب بعدی اهمیت قرار دارند. تحلیل بهره وری جزئی عوامل تولید، از دیگر اهداف این تحقیق بود که در این رابطه مشخص گردید بهره وری متوسط و نهایی عامل دان، به ترتیب ۳۸ و ۲۴% واحد، بهره وری متوسط و نهایی نیروی کار، به ترتیب ۰.۰۰۳ و ۰.۰۰۰۲۷ واحد، بهره وری متوسط و نهایی جوجه یک روزه به ترتیب ۰.۰۰۱۵ و ۰.۰۰۰۴۳ واحد، بهره وری متوسط و نهایی عامل بهداشت و درمان به ترتیب ۰.۰۰۳ و ۰.۰۰۰۲۴ واحد بود. در محاسبه میزان استفاده از نهاده ها (نحوه تخصیص بهینه عوامل تولید)، مشخص شد که میانگین این مقدار برای دان ۱.۵۴، برای نیروی کار ۰.۰۰۰۲۷ و برای جوجه یک روزه ۰.۰۰۰۳ بود. به منظور آگاهی از کارایی واحدها در استفاده از نهاده ها، اقدام به محاسبه کارایی فنی واحدها گردید که متوسط کارایی واحدها ۹۰% به دست آمد. بدین معنی که به طور متوسط، واحدها در استفاده از نهاده ها به صورت فیزیکی ۹۰% کارا بوده اند.

کلید واژه: بهره وری، تابع تولید، کارایی فنی، مرغ گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.