مطالعه اثر پرتوتابی الکترون روی فراسنجه های مختلف تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضدتغذیه ای دانه سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر پرتوتابی الکترون روی فراسنجه های مختلف تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضدتغذیه ای دانه سویا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر پرتوتابی الکترون روی فراسنجه های مختلف تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضدتغذیه ای دانه سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر پرتوتابی الکترون روی فراسنجه های مختلف تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضدتغذیه ای دانه سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر پرتوتابی الکترون روی فراسنجه های مختلف تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضدتغذیه ای دانه سویا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش و پژوهش علوم دامی

تعداد صفحات :۱۰

به منظور مطالعه اثرات پرتو الکترون در دزهای ۱۵ و ۳۰ کیلوگری در روند تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا در شکمبه گوسفند، آزمایشی با استفاده از روش کیسه های نایلونی انجام گرفت. مقدار ۳ گرم دانه سویا عمل آوری نشده و پرتوتابی شده به مدت صفر، ۲، ۴، ۸، ۱۲، ۱۶، ۲۴، ۴۸ ساعت در شکمبه سه راس گوسفند نر بالغ فیستولاگذاری شده، انکوباسیون شد. تفاوت معنی داری میان فراسنجه های مختلف تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا عمل آوری نشده و پرتوتابی شده مشاهده شد. تجزیه پذیری پروتئین خام نمونه عمل آوری نشده در سرعت عبور ۵ درصد در ساعت ۸۰.۲۹ درصد بود و در دانه سویا پرتوتابی شده ۷۳.۲۸ درصد بدست آمد. پرتوتابی الکتون سبب کاهش محتوی اسید فایتیک و فعالیت ممانعت کننده تریپسین به میزان ۹۹.۴۵ و ۹۹.۶۴ درصد نسبت به نمونه عمل آوری نشده گردید.

کلید واژه: پرتوتابی الکترون، دانه سویا، تجزیه پذیری پروتئین، اسید فایتیک و ممانعت کننده تریپسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.