تحلیل و طبقه‌ بندی چند متغیره برای مدلسازی متغیرهای موثر بر شکل هندسی مخروط افکنه‌ های دامنه شمالی کوهستان باقران (جنوب شهر بیرجند)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل و طبقه‌ بندی چند متغیره برای مدلسازی متغیرهای موثر بر شکل هندسی مخروط افکنه‌ های دامنه شمالی کوهستان باقران (جنوب شهر بیرجند) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل و طبقه‌ بندی چند متغیره برای مدلسازی متغیرهای موثر بر شکل هندسی مخروط افکنه‌ های دامنه شمالی کوهستان باقران (جنوب شهر بیرجند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل و طبقه‌ بندی چند متغیره برای مدلسازی متغیرهای موثر بر شکل هندسی مخروط افکنه‌ های دامنه شمالی کوهستان باقران (جنوب شهر بیرجند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل و طبقه‌ بندی چند متغیره برای مدلسازی متغیرهای موثر بر شکل هندسی مخروط افکنه‌ های دامنه شمالی کوهستان باقران (جنوب شهر بیرجند) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جغرافیا و برنامه ریزی محیطی (مجله پژوهشی علوم انسانی دانشگاه اصفهان)

تعداد صفحات :۲۴

مطالعات گسترده‌ ای در مورد زمین شناسی و ژئومورفولوژی مناطق خشک و نیمه خشک بیابان‌ های ایران انجام شده است. اما در این بین مخروط افکنه ‌ها به عنوان یکی از اشکال ژئومورفیک نادیده گرفته شده و یا کمتر به طور تخصصی مورد مطالعه قرار گرفته است. در این مقاله مخروط افکنه ‌های رشته کوه باقران در جنوب شهر بیرجند از نظر شکل هندسی مورد بررسی قرار گرفته، بطوریکه در ابتدا ۱۷ مخروط افکنه شناسایی و نقشه برداری شده است. اندازه گیری ‌های مربوط به پارامترهای تعیین کننده شکل هندسی مخروط افکنه‌ های منطقه به طور مجزا صورت گرفته است. در مرحله بعدی این اندازه گیری ‌ها برای بررسی روابط و مقایسه شکل هندسی این لندفرم ‌ها با یکدیگر مورد استفاده قرار گرفته است. برای این منظور از مدل ‌های مختلف و نرم افزارهای ویژه برای تحلیل ‌های چند متغیره مانند: تحلیل ‌های عامل و تحلیل‌ های خوشه ای و در نهایت، برازش منحنی ‌ها رگرسیونی استفاده شده است. بر اساس نتایج حاصله مهمترین متغیر موثر در شکل مخروط افکنه‌ های منطقه مساحت حوضه زهکشی در بالادست هر مخروط افکنه است که با عامل اول حاصل از تحلیل عاملی همبستگی در حدود ۸۸ درصد را نشان می دهد. با کمک تحلیل خوشه مخروط افکنه‌ های منطقه در ۵ گروه طبقه بندی شده است. بر این اساس در گروه اول، تعداد ۱۰ مخروط افکنه با میزان تشابه ۷۰.۳۵ درصد، در گروه دوم تعداد ۳ مخروط افکنه با میزان تشابه ۷۶.۶۲ درصد، در گروه سوم تعداد ۲ مخروط افکنه با میزان تشابه ۷۳.۸۶ درصد و در گروه ‌های چهارم و پنجم هر کدام یک مخروط افکنه با میزان تشابه به ترتیب ۶۰.۴۵، ۱۲.۷۶ درصد قرار گرفته است. برازش ‌های مختلفی که به شیوه‌ های گوناگون بین دو متغیر اصلی موثر در شکل هندسی مخروط افکنه‌ ها (مساحت حوضه زهکشی و مساحت مخروط افکنه‌ ها در منطقه) انجام گرفته با توجه به مقدار ضریب تعیین مدل ‌های مختلف (R2) تبیین کننده مناسب تر بودن مدل نمایی برای تخمین ارتباط بین این دو متغیر در منطقه است.

کلید واژه: تحلیل و طبقه بندی چند متغیره، مدل سازی، مخروط افکنه، کوهستان باقران شهر بیرجند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.