عنوان عربی: عزالدین المناصره: شاعر الحب و المقاومه (عنوان فارسی: عزالدین مناصره شاعر عشق و پایداری)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
21 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان عربی: عزالدین المناصره: شاعر الحب و المقاومه (عنوان فارسی: عزالدین مناصره شاعر عشق و پایداری) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان عربی: عزالدین المناصره: شاعر الحب و المقاومه (عنوان فارسی: عزالدین مناصره شاعر عشق و پایداری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان عربی: عزالدین المناصره: شاعر الحب و المقاومه (عنوان فارسی: عزالدین مناصره شاعر عشق و پایداری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان عربی: عزالدین المناصره: شاعر الحب و المقاومه (عنوان فارسی: عزالدین مناصره شاعر عشق و پایداری) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : لسان مبین

تعداد صفحات :۲۱

چکیده عربی:عزالدین المناصره شاعر فلسطینی (یقیم فی الأردن)، و هو من أهم شعراء الستینات فی حرکه الشعر العربی الحدیث، ساهم فی إشباع الحداثه الشعریه، خصوصا فی: فلسطین والأردن و لبنان و مصر و تونس والجزائر، بشکل مباشر، حیث أثر فیها، و تأثر بها. و هو (شاعر عالمی) إلی حد ما، کما عرفته الأوساط الثقافیه بإیران، منذ ترجمه مختارات من شعره بعنوان: (صبر أیوب، ۱۹۹۶). وبالرغم من أن شعر المناصره، حظی بدراسات کثیره، إلا أن ثمه مناطق جمالیه کثیره، ما تزال بحاجه إلی بحث و تحلیل. و یهدف هذا البحث إلی دراسه کیفیه الجمع بین الحداثه والمقاومه الشعریه، کیفیه التألیف بین المقاومه الشعریه والحب فی شعره. و بعد التأمل (إلی حد ما) فی بعض قصائد الشاعر، تبین أنه شاعر یصوغ تجربه الفلسطینی الجائع للحب والحریه، و هو ذو نفس ملحمی، متجذر فی التاریخ، حیث استخدم (التوقیعه الشعریه) فی ذلک المجال، بترکیز العباره، و تکثیف الفکره بألفاظ قلیله. و قد ألف بین الحب والمقاومه، فهو یتأرجح بین الحب والسیف، و یجمع بین الحداثه، والمقاومه الشعریه.

چکیده فاسی:عزالدین مناصره از شاعران دهه شصت ادبیات مقاومت فلسطین در سال ۱۹۴۶م. در «الخلیل» متولد شد. در فلسطین، اردن، لبنان، مصر، تونس و الجزائر به تحصیل و فعالیت های علمی پرداخت. او علاوه بر شعر، آثار دیگری در زمینه نقد ادبی، هنرهای تجسمی و سینما دارد و در کنار شخصیت ادبی از شخصیتی سیاسی نیز برخوردار است. از آن زمان که مجموعه شعر او با عنوان: «صبر ایوب» (۱۹۹۶) به زبان فارسی ترجمه شد، مجامع علمی ادبی ایران او را به عنوان شاعری جهانی می شناسند.اگرچه پژوهش های فراوانی در مورد شعر عزالدین مناصره از همان ابتدای حضورش در میدان شعر و شاعری در ادبیات معاصر عربی تاکنون نوشته شده است، ولی هنوز جنبه های زیباشناسی شعر این شاعر قابل بررسی است. بعد از مطالعه و تامل در شعر شاعر روشن گردید که شاعر بین نوآوری در شعر و مقاومت از یک سو و بین شعر مقاومت و عشق از دیگر سو سازگاری ایجاد می کند، به گونه ای که هرگاه سخن از مقاومت و پایداری و سختی های آن به میان می آورد، از عشق نیز سخن می گوید. و همواره از نظر مفاهیم و ترکیبات شعری از نوآوری غافل نبوده و از ساختار جدید توقیعات برای بیان دیدگاه در این زمینه خود بهره می گیرد.این پژوهش بر آن است تا به بررسی ویژگی شعر شاعر بپردازد و رابطه بین شعر مقاومت و پدیده نوآوری و رابطه عشق و مقاومت را واکاود.

کلید واژه: کلیدواژه عربی: عزالدین المناصره، شعر المقاومه، فلسطین، الحب، الحداثه (کلیدواژه فارسی: عزالدین مناصره، شعر مقاومت، فلسطین، عشق، نوگرایی)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.