ارزیابی لاین های گندم نان بهاره (.Triticum aestivum L) و گروه بندی آنها بر اساس شاخص های زراعی (چاپ مجدد)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی لاین های گندم نان بهاره (.Triticum aestivum L) و گروه بندی آنها بر اساس شاخص های زراعی (چاپ مجدد) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی لاین های گندم نان بهاره (.Triticum aestivum L) و گروه بندی آنها بر اساس شاخص های زراعی (چاپ مجدد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی لاین های گندم نان بهاره (.Triticum aestivum L) و گروه بندی آنها بر اساس شاخص های زراعی (چاپ مجدد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی لاین های گندم نان بهاره (.Triticum aestivum L) و گروه بندی آنها بر اساس شاخص های زراعی (چاپ مجدد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

به منظور گروه بندی و دست یابی به ژنوتیپ های برتر در ۳۰ لاین گندم بهاره در سال ۱۳۸۸ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با مورد ارزیابی قرار گرفت. صفات مورد مطالعه شامل: عملکرد، اجزای عملکرد دانه، شاخص برداشت، طول پدانکل، طول ریشک، تعداد برگ، ارتفاع بوته، سطح برگ پرچم و ماقبل پرچم، تعداد روز تا مرحله آبستنی، تعداد روز تا سنبله دهی، تعداد روز تا گلدهی و تعداد روز تا برداشت بود. تجزیه واریانس صفات نشان داد که بین ژنوتیپ های مورد مطالعه از نظر اکثر صفات، اختلاف معنی داری در سطح احتمال ۱% وجود داشت که بیانگر وجود اختلاف ژنتیکی قابل توجهی بین لاین های مورد مطالعه از نظر صفات مورد ارزیابی می باشد. با تجزیه خوشه ای بر اساس تمامی صفات و بر مبنای داده های استاندارد شده به روش Ward، لاین ها در سه خوشه گروه بندی شدند. هشت لاین خوشه سوم از لحاظ عملکرد دانه، تعداد دانه در سنبله، تعداد سنبله در متر مربع، طول سنبله، طول پدانکل، ارتفاع بوته و سطح برگ پرچم برتر بودند. با انجام تجزیه بر عامل ها، پنج عامل ۷۸.۹۹% تغییرات کل را تبیین کردند، که در این میان عامل اول با توجیه ۳۵% از تغییرات به عنوان عامل موثر بر عملکرد دانه نام گذاری شد. ژنوتیپ N-75-5 با عملکرد ۲۸۹.۵ گرم بر مترمربع پرمحصول ترین در میان ژنوتیپ های مورد مطالعه محسوب می شود.

کلید واژه: تجزیه عاملی، تجزیه کلاستر، عملکرد، گندم نان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.