مقاله تنوع بیماریزایی در قارچ Didymella rabiei، عامل بیماری برق زدگی نخود در استان های ایلام و کرمانشاه


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تنوع بیماریزایی در قارچ Didymella rabiei، عامل بیماری برق زدگی نخود در استان های ایلام و کرمانشاه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تنوع بیماریزایی در قارچ Didymella rabiei، عامل بیماری برق زدگی نخود در استان های ایلام و کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع بیماریزایی در قارچ Didymella rabiei، عامل بیماری برق زدگی نخود در استان های ایلام و کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تنوع بیماریزایی در قارچ Didymella rabiei، عامل بیماری برق زدگی نخود در استان های ایلام و کرمانشاه :

مقاله تنوع بیماریزایی در قارچ Didymella rabiei، عامل بیماری برق زدگی نخود در استان های ایلام و کرمانشاه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۵۶ تا ۶۵ منتشر شده است.
نام: تنوع بیماریزایی در قارچ Didymella rabiei، عامل بیماری برق زدگی نخود در استان های ایلام و کرمانشاه
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری
مقاله میزبان
مقاله Didymella rabiei
مقاله واکنش ارقام
مقاله گروه بیماریزایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برق زدگی یکی از مهمترین بیماری های نخود در استانهای ایلام و کرمانشاه است که توسط قارچ آسکومیستی Didymella rabiei ایجاد می شود. برای تعیین تنوع بیماری زایی در جمعیت قارچ از گیاهان آلوده در مزارع مختلف نمونه برداری صورت گرفت و در آزمایشگاه با استفاده از محیط کشت آرد نخود، دکستروز، آگار تعداد ۱۰۰ جدایه از نمونه های آلوده جداسازی گردید. جدایه ها بر اساس محل جمع آوری، به ۱۰ گروه تقسیم شدند. از هرکدام از این ۱۰ گروه یک جدایه به طور تصادفی به عنوان نماینده انتخاب و بیماریزایی آنها روی دوازده رقم افتراقی نخود در قالب طرح بلوک کاملا تصادفی در شرایط گلخانه آزمایش شد. مایه زنی با غلظت ۱۰۵ × ۲ اسپور در میلی لیتر از قارچ رویش یافته بر روی محیط کشت (CSMDA) ده روزه، روی گیاهچه های دو هفته ای انجام شد. ۲۱ روز بعد از مایه زنی، شدت بیماریزایی این جدایه ها بر روی ارقام ارزیابی شد و بر اساس عکس العمل ارقام افتراقی، هشت گروه بیماریزایی بین ده جدایه تشخیص داده شد. نتایج نشان داد که گروه های بیماریزایی مختلف در مناطق مختلف این دو استان پراکنده هستند و جمعیت قارچ عامل بیماری برق زدگی نخود از چندین گروه بیماریزایی تشکیل شده است. این یافته می تواند برای استفاده در برنامه های به نژادی و تولید ارقام مقاوم مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.