مقاله ارزیابی قدرت رقابتی ارقام گندم ( aestivum L Triticum) در مقابل عل فهرز خاکشیر (Descurainia Sophia)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی قدرت رقابتی ارقام گندم ( aestivum L Triticum) در مقابل عل فهرز خاکشیر (Descurainia Sophia) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی قدرت رقابتی ارقام گندم ( aestivum L Triticum) در مقابل عل فهرز خاکشیر (Descurainia Sophia)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی قدرت رقابتی ارقام گندم ( aestivum L Triticum) در مقابل عل فهرز خاکشیر (Descurainia Sophia)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی قدرت رقابتی ارقام گندم ( aestivum L Triticum) در مقابل عل فهرز خاکشیر (Descurainia Sophia) :

مقاله ارزیابی قدرت رقابتی ارقام گندم ( aestivum L Triticum) در مقابل عل فهرز خاکشیر (Descurainia Sophia) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۷۴ تا ۸۱ منتشر شده است.
نام: ارزیابی قدرت رقابتی ارقام گندم ( aestivum L Triticum) در مقابل عل فهرز خاکشیر (Descurainia Sophia)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص رقابت
مقاله نیک نژاد
مقاله شاخص تحمل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی توان رقابتی، عملکرد و اجزا عملکرد ارقام مختلف گندم در برابر علف هرز خاکشیر، آزمایشی به صورت فاکتوریل دو عاملی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در سال زراعی ۸۴-۱۳۸۳ در منطقه ورامین صورت گرفت. عامل اول هشت رقم گندم شامل ارقام طبسی، روشن، کرج۲، آزادی، نیک نژاد، مهدوی، شیراز و پیشتاز و عامل دوم علف هرز خاکشیر در دو سطح با و بدون علف هرز بودند. در این بررسی شاخص رقابت، شاخص تحمل، عملکرد دانه، شاخص برداشت و اجزای عملکرد ارقام مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که در حضور و غیاب علف هرز خاکشیر بین ارقام از لحاظ عملکرد دانه اختلاف معنی داری وجود داشت. همچنین ارقام از نظر شاخص برداشت دارای تفاوت معنی دار با هم بوده اما تحت شرایط رقابت و عدم رقابت با علف هرز خاکشیر بین ارقام اختلاف معنی دار دیده نشد. از سوی دیگر نتایج نشان داد رقم نیک نژاد از شاخص رقابت بالاتری نسبت به سایر ارقام در مقابل علف هرز خاکشیر برخوردار بود. بر اساس شاخص تحمل، بدلیل بالا بودن میزان عملکرد دانه این رقم در حضور علف هرز می توان آن را به عنوان رقمی متحمل به خاکشیر نیز معرفی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.