بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: با توجه به اثرات تغذیه ای و دارویی آراشیدونیک اسید در سیستم عصبی انسان مخصوصا نوزادان این اسید چرب در سال های اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته و توانسته است در ساختار فرمولاسیون غذای نوزادان قرار گیرد. در این تحقیق به بررسی تولید و استخراج این اسید چرب از اصلی ترین منبع تولید آن که Mortierella alpina است پرداخته شده است.مواد و روش ها: جهت افزایش زیست توده از کشت در محیط مایع به روش ناپیوسته استفاده گردید. پس از طی مدت زمان تخمیر زیست توده تولید شده از محیط مایع جدا گشته و روغن آن استخراج گردید. روند رشد و تولید روغن در محیط جایگزین مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: مدت زمان رشد قارچ M.alpina را می توان به سه ناحیه تقسیم بندی نمود. بدین صورت که در طی دو روز اول رشد بیشترین بازده تولیدی زیست توده و کمترین نرخ تولید روغن وجود دارد. به این ترتیب روند کاهش گلوکز در این دو روز با شدت کمتری صورت می گیرد. از روز ۲-۶ با کاهش منبع نیتروژن شدت تولید زیست توده کاهش یافته و متعاقبا تولید روغن شدیدا افزایش و کاهش منبع کربن سریع تر می شود. از روز ۶ تا ۱۰ به تدریج تولید زیست توده به نزدیک صفر رسیده و تولید روغن نیز با شدت کمتری صورت می گیرد، پس روند تغییرات گلوکز نیز کاهش می یابد.نتیجه گیری: تولید روغن در میکروارگانیسم های چربی زا نوعا یک فرایند دو مرحله ای است که زمانی آغاز می شود که ارگانیسم قادر به ساخت مواد ضروری سلول مثل پروتئین، اسید نوکلئیک و … نمی باشد و یک ماده ضروری اصلی به غیر از کربن و اکسیژن در محیط به اندازه کافی وجود ندارد که معمولا این ماده منبع نیتروژن است. بنابراین باید منبع نیتروژن را در حدی در نظر گرفت که بعد از رسیدن به جمعیت مناسب شرایط برای تولید روغن مناسب گردد. با توجه به تولید روغن و قیمت تمام شده محصول، زمان ۱۲ روز را می توان به عنوان بهترین زمان انکوباسیون در نظر گرفت.

کلید واژه: پودر ضایعات نان، روغن میکروبی، گلوکز، Mortierella alpina

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.