اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ رازیانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ رازیانه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ رازیانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ رازیانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ رازیانه :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنلی (فلاونوئید، تانن و آنتوسیانین) هستند که مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی به شمار می آیند که به عنوان محافظ مواد غذایی اکسید پذیر در برابر اکسیداسیون شناسایی شده اند. در مطالعه حاضر، تاثیر روش های مختلف استخراج (الترا سوند، آب زیر بحرانی) و همچنین حلال (آب/ اتانول ( (۵۰:۵۰ ) بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره رازیانه برای به دست آوردن بهترین بازده استخراج ترکیبات این گیاه بررسی شد . فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره رازیانه از طریق مهار رادیکال آزاد DPPH، بی رنگ شدن بتاکاروتن-اسید لینولئیک و شاخص پایداری اکسایشی تعیین شد. بیشترین میزان ترکیبات فنلی و خاصیت آنتی اکسیدانی در تیمار التراسوند آب/ اتانولی مشاهده شد. با توجه به نتایج مطالعه حاضر، عصاره رازیانه (با استفاده از روش التراسوند آب- اتانولی) می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی در فرآورده های غذایی و دارویی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.