مقاله بررسی اثرات برش بر مقدار تولید دو گونه مرتعی Agropyron elongatum؛ Festuca ovina
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات برش بر مقدار تولید دو گونه مرتعی Agropyron elongatum؛ Festuca ovina دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات برش بر مقدار تولید دو گونه مرتعی Agropyron elongatum؛ Festuca ovina کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات برش بر مقدار تولید دو گونه مرتعی Agropyron elongatum؛ Festuca ovina،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات برش بر مقدار تولید دو گونه مرتعی Agropyron elongatum؛ Festuca ovina :
مقاله بررسی اثرات برش بر مقدار تولید دو گونه مرتعی Agropyron elongatum؛ Festuca ovina که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مرتع از صفحه ۷۲ تا ۸۱ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات برش بر مقدار تولید دو گونه مرتعی Agropyron elongatum؛ Festuca ovina
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برش
مقاله پنجه زنی
مقاله تحمل
مقاله ماده خشک
مقاله مرتع
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این تحقیق اثرات تکرار برش اندام های هوایی بر ماده خشک، میزان تخصیص ماده خشک در اندام های هوایی، ریشه ها و تعداد ساقه ها در دو گیاه مرتعی A. elongatum و F. ovina مورد مطالعه قرار گرفت. این آزمایش از تاریخ شروع تا برداشت نهایی مجموعا ۱۵ هفته طول کشید. تمام قسمت های هوایی دو گیاه مورد مطالعه در چهار تیمار برش، برش مکرر (هر هفته یکبار)، برش متوسط (هر ۲ هفته یکبار)، برش کم (هر ۴ هفته یکبار) و تیمار شاهد (برش فقط در پایان آزمایش) طی برنامه ریزی منظم از ارتفاع ۷ سانتی متری بالای سطح خاک گلدان ها قطع شدند. نتایج نشان داد که وزن ماده خشک کل و وزن ماده خشک ریشه در تیمار برش مکرر در گونه A. elongatum تا ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است، در حالی که میزان ماده خشک اندام های هوایی و ریشه گونه F. ovina در تمام تیمارهای برش یکسان باقی ماند. بنابراین F. ovina می تواند ماده خشک اعضای از دست رفته در ۵ برش متوالی را جبران کند. تغییر در وزن ماده خشک در اثر برش در گونه A. elongatum، تغییراتی را در تخصیص ماده خشک در این گیاه به همراه دارد. لذا تخصیص ماده خشک کمتر در ریشه گونه A. elongatum در گیاهان قطع شده نسبت به گیاهان قطع نشده مشاهده شد. اما سهم ماده خشک در ریشه و ساقه ها در بین تمام تیمارهای برش در گونه F. ovina یکسان بود. همچنین نتایج نشان داد که تعداد ساقه (پنجه زنی) گونه های A. elongatum و F. ovina در تیمار برش مکرر نسبت به تیمار شاهد ۳۰ درصد افزایش داشته است. در شرایط آزمایشگاهی، گونه F. ovina به عنوان یک گونه با تحمل زیاد در برابر برش و گونه A. elongatum به عنوان یک گونه مرتعی با تحمل متوسط در برابر قطع می توانند مطرح باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.