تاثیر عصاره دارچین بر روی سطوح اجزای پروتئینی سرم خون در موش نژاد بالب سی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره دارچین بر روی سطوح اجزای پروتئینی سرم خون در موش نژاد بالب سی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره دارچین بر روی سطوح اجزای پروتئینی سرم خون در موش نژاد بالب سی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره دارچین بر روی سطوح اجزای پروتئینی سرم خون در موش نژاد بالب سی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره دارچین بر روی سطوح اجزای پروتئینی سرم خون در موش نژاد بالب سی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: دارچین یکی از قدیمی ترین گیاهان دارویی است که در طب سنتی خواص درمانی زیادی دارد. هدف این مطالعه تعیین اثر عصاره دارچین بر روی سطوح اجزای پروتئینی سرم خون در موش نژاد بالب سی بود.روش بررسی: در این مطالعه تجربی، تعداد ۴۰ سر موش نر کوچک آزمایشگاهی نژاد بالب سی انتخاب شدند و به صورت تصادفی به ۵ گروه شامل؛ کنترل، دارونما و ۳ گروه تیمار تقسیم شدند. حیوانات گروه های تیمار به ترتیب سه دوز ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم در روز از عصاره دارچین را به صورت تزریق درون صفاقی به مدت ۲۰ روز دریافت کردند. گروه شاهد در این مدت هم حجم عصاره، سرم فیزیولوژی دریافت نمودند و در گروه کنترل تزریق انجام نشد. سپس با انجام خون گیری از قلب حیوانات، سطوح سرمی آلبومین، پره آلبومین آلفاگلبولین ۱، آلفا گلبولین ۲، بتا گلوبولین و گاما گلوبین ها اندازه گیری شدند. داده ها با آزمون آماری آنالیز واریانس یک طرفه تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: نتایج نشان داد که سطح پره آلبومین در دو گروه ۱۰۰ و ۲۰۰ تیمار دوزهای عصاره در مقایسه با گروه کنترل کاهش یافت (p<0.05)، میزان آلفا گلوبولین ۱ و بتا ۲ گلوبولین در گروه دریافت کننده دوز ۲۰۰، میزان آلفا گلوبولین ۲ در گروه ۱۰۰ و گاما در گروه ۱۰۰ و ۲۰۰ افزایش معنی داری داشت (p<0.05)، ولی آلبومین در گروه ۲۰۰ کمتر از گروه کنترل بود (p<0.05).نتیجه گیری: با توجه به نتایج، به نظر می رسد که عصاره دارچین قادر است تاثیر قابل ملاحظه در تولید گلبولین ها داشته باشد و کاهش سنتز آلبومین را می توان به عنوان یک نشانه در تغییر فعالیت سلول های کبدی در نظر گرفت.

کلید واژه: دارچین، پره آلبومین، آلبومین، الکتروفورز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.