بررسی تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقا ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرواری


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقا ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرواری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقا ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرواری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقا ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقا ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرواری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)

تعداد صفحات :۱۰

به منظور مطالعه تاثیر سطوح مختلف مکمل مولتی آنزیم بر روی فراسنجه های افزایش طول کل و وزن بدن، مقدار غذای مصرفی، نرخ بقای ماهی و ضریب تبدیل غذایی ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرواری بر پایه طرح کاملا تصادفی با ۲۰۰۰ قطعه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرواری به وزن ۵±۱۵۰ گرم، پایه ریزی و اجرا شد. بدین منظور چهار جیره غذایی متفاوت از لحاظ سطوح مختلف مکمل مولتی آنزیم (شاهد، ۰.۵، ۱ و ۱.۵ کیلوگرم مولتی آنزیم کمین + فیتاز در یک تن خوراک) برای ماهیان تنظیم و مورد استفاده قرار گرفت. تجزیه و تحلیل آماری در مورد میانگین افزایش طول کل و وزن بدن (رشد مطلق)، مقدار غذای مصرفی، نرخ بقای ماهی و ضریب تبدیل غذایی به صورت دوره ای (هر ۱۰ روز یکبار) به مدت ۴۰ روز انجام شد. نتایج تجزیه واریانس در مورد صفت خوراک مصرفی نشان داد که اثر تیمار (جیره آزمایشی) بین سطوح مختلف مکمل مولتی آنزیم روی صفت خوراک معنی دار نبود ( .(p>0.05در طی این بررسی مقدار ضریب تبدیل غذایی و میزان بقا بر اساس آزمون آماری خی دو ،(Chi square) در سطح =۰.۰۵، تفاوت بین گروه های تحت مطالعه، معنی دار نبود. بر اساس آزمون آماری آنالیز واریانس یک طرفه (One way Analyse of Variance) در سطح =۰.۰۵ تفاوت بین میانگین وزن ماهیان و نیز طول آنها در گروه های تحت مطالعه در هیچکدام از مقاطع زمانی اندازه گیری شده معنی دار نبود. با توجه به تاثیر نوع و غلظت مولتی آنزیم مصرفی در پاسخ مثبت و منفی حیوان، لذا با در نظر گرفتن نتایج فوق، می توان عنوان نمود که نوع و یا غلظت مولتی آنزیم کمین مورد استفاده در ماهیان قزل آلای رنگین کمان مناسب نمی باشد.

کلید واژه: مولتی آنزیم، عملکرد، بقا، قزل آلای رنگین کمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.