رابطه استفاده آسیب شناختی/جبری از اینترنت با بروز علایم اضطراب و بیخوابی در میان اعضای هیات علمی دانشگاه یزد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
رابطه استفاده آسیب شناختی/جبری از اینترنت با بروز علایم اضطراب و بیخوابی در میان اعضای هیات علمی دانشگاه یزد دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد رابطه استفاده آسیب شناختی/جبری از اینترنت با بروز علایم اضطراب و بیخوابی در میان اعضای هیات علمی دانشگاه یزد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه استفاده آسیب شناختی/جبری از اینترنت با بروز علایم اضطراب و بیخوابی در میان اعضای هیات علمی دانشگاه یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن رابطه استفاده آسیب شناختی/جبری از اینترنت با بروز علایم اضطراب و بیخوابی در میان اعضای هیات علمی دانشگاه یزد :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و برنامه ریزی در آموزش عالی
تعداد صفحات :۲۵
تحقیق حاضر با هدف تعیین رابطه میان استفاده آسیب شناختی از اینترنت و بروز علایم اضطراب و بیخوابی انجام شد. این پژوهش در قالب یک طرح پیمایشی و به صورت مقطعی انجام شده و جامعه آن شامل کلیه اعضای هیات علمی (۳۰۵ نفر) دانشگاه یزد بوده است که در یکی از ۱۲ دانشکده های این دانشگاه به صورت تمام وقت تدریس می کرده اند. از این تعداد ۹۶ نفر با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای متناسب انتخاب شدند. ابزار جمع آوری داده ها مقیاس استفاده جبری از اینترنت و فرم کوتاه پرسشنامه ۲۸ سوالی سلامت عمومی گلدبرگ است. برای تحلیل داده ها از روش همبستگی مرتبه صفر پیرسون و رگرسیون خطی چندگانه سلسله مراتبی استفاده شد. یافته ها نشان داد که میان استفاده آسیب شناختی از اینترنت به طور کلی، با بروز علایم اضطراب و بیخوابی (p<0.01) و نیز مولفه های استفاده آسیب شناختی از اینترنت مانند اشتغال ذهنی (p<0.01)، تعارض (p<0.01) و مقابله (p<0.01) با بروز علایم اختلال اضطراب و بیخوابی همبستگی مثبت معناداری وجود دارد. تحلیل رگرسیون خطی چندگانه با روش سلسله مراتبی نشان داد که متغیرهای اجتماعی جمعیت شناختی (مرحله اول) ۵.۳ درصد و متغیرهای پیش بین استفاده آسیب شناختی از اینترنت (مرحله دوم) ۱۵.۲ درصد از واریانس بروز علایم اضطراب و بیخوابی اعضای هیات علمی را تبیین می کنند. با توجه به یافته های این پژوهش می توان استدلال کرد که استفاده جبری یا آسیب شناختی از اینترنت یک عامل نیرومند برای تهدید سلامت روانی و بروز علایم اضطراب و بیخوابی کاربران است. با توجه به این نتیجه، و به منظور کاهش آثار منفی استفاده آسیب شناختی از اینترنت بر سلامت روانی کاربران، مداخله های رفتاری به ویژه انگیزش برای تغییر الگوی استفاده کاربران از اینترنت از سوی سازمانهایی مانند دانشگاهها ضروری به نظر می رسد.
کلید واژه: استفاده آسیب شناختی/جبری از اینترنت، اضطراب، بیخوابی، اعضای هیات علمی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.