کیفیت باکتریولوژیک اغذیه آماده مصرف در چهار رستوران وابسته به یک مرکز نظامی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کیفیت باکتریولوژیک اغذیه آماده مصرف در چهار رستوران وابسته به یک مرکز نظامی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کیفیت باکتریولوژیک اغذیه آماده مصرف در چهار رستوران وابسته به یک مرکز نظامی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کیفیت باکتریولوژیک اغذیه آماده مصرف در چهار رستوران وابسته به یک مرکز نظامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کیفیت باکتریولوژیک اغذیه آماده مصرف در چهار رستوران وابسته به یک مرکز نظامی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله طب نظامی

تعداد صفحات :۸

اهداف: یکی از مهم ترین روش های ارزیابی باکتریولوژیک غذاها در رستوران ها، نمونه گیری تصادفی و انجام آزمایش های میکروبی است. هدف از این مطالعه، بررسی کیفیت باکتریولوژیک غذا ها و سالادهای آماده مصرف در چهار رستوران وابسته به یک مرکز نظامی در تهران بود.روش ها: این مطالعه مقطعی در سال ۱۳۸۸ انجام شد. ۲۸۸ نمونه غذا و سالاد آماده مصرف از چهار رستوران طرف قرارداد یک مرکز نظامی به طور تصادفی انتخاب و با روش های استاندارد از نظر تعداد کلی باکتری ها، کلی فرم، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و سالمونلا آزمایش شدند. نتایج به کمک نرم افزار SPSS 15 با استفاده از شاخص های آمار توصیفی و آزمون آنووا تحلیل شد.یافته ها: از نظر تعداد کلی باکتری ها، بیشترین آلودگی در نمونه های رستوران B و از نظر آلودگی به کلی فرم، اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس بیشترین آلودگی در نمونه های رستوران A مشاهده شد. در ۵ نمونه آلودگی به اشرشیاکلی تایید شد، ولی در هیچ یک از نمونه ها آلودگی به سالمونلا مشاهده نشد.نتیجه گیری: آلودگی باکتریایی برخی از غذاها و سالادهای عرضه شده در رستوران های مورد مطالعه، بیش از حد استاندارد است و انجام مطالعات تکمیلی و کنترل منظم این رستوران ها لازم و ضروری است.

کلید واژه: ارزیابی باکتریولوژیک، غذا، سالاد، رستوران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.