ارائه مدل تلفیقی برای ارزیابی آمادگی سازمان ها جهت پیاده سازی سیستم انباره داده با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارائه مدل تلفیقی برای ارزیابی آمادگی سازمان ها جهت پیاده سازی سیستم انباره داده با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارائه مدل تلفیقی برای ارزیابی آمادگی سازمان ها جهت پیاده سازی سیستم انباره داده با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارائه مدل تلفیقی برای ارزیابی آمادگی سازمان ها جهت پیاده سازی سیستم انباره داده با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارائه مدل تلفیقی برای ارزیابی آمادگی سازمان ها جهت پیاده سازی سیستم انباره داده با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران

تعداد صفحات :۱۸

سیستم های انباره داده یکی از ابزارهای مدیریت دانش و پشتیبانی از تصمیم گیری می باشند. با استفاده از این سیستم ها می توان داده های گسترده در سطح سازمان را گردآوری، استخراج و یکپارچه کرد و به کمک ابزارهایی مانند کشف دانش و داده کاوی دانش نهفته در داده ها را استخراج و تحلیل نمود. ارزیابی آمادگی سازمان برای بهره برداری از انباره داده یکی از موضوعات مورد توجه در پیاده سازی این فناوری می باشد. عدم وجود بستر مناسب در سازمان ها، عامل مهمی است که می تواند در موفقیت پیاده سازی سیستم انباره داده، مشکل ساز شود. در این مقاله پس از مرور ادبیات و تجزیه و تحلیل مقایسه ای مدل‌ های ارزیابی آمادگی سازمان برای پیاده سازی انباره داده و اعتبارسنجی با آزمون فرضیه ها، مدلی مفهومی ساخته می شود. سپس از طریق تجزیه و تحلیل سلسله مراتبی و روش مقایسات زوجی‌ گروهی و استفاده از نرم افزار اکسپرت چویس به ارزیابی معیارها، زیرمعیارهای مدل و اکسپرت چویس به ارزیابی معیارها، زیرمعیارهای مدل و وزن ‌دهی آنها پرداخته شد. کارآیی و اعتبار مدل تلفیقی حاصله از تحقیق، مشتمل بر ۶ معیار اصلی (نوع نیازمندی های اطلاعاتی سازمان، ساختار داده سازمان، عوامل سازمانی، مدیریت پروژه انباره داده، ساختار فنی سازمان و فرآیندهای سازمان) و ۲۳ زیرمعیار مرتبط، با مطالعه پیمایشی بررسی و باز تایید گردید.

کلید واژه: داده، اطلاعات، دانش، انباره داده، ارزیابی آمادگی انباره داده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.