مقاله رابطه استرس شغلی و تاب آوری با فرسودگی شغلی در پرستاران زن


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رابطه استرس شغلی و تاب آوری با فرسودگی شغلی در پرستاران زن دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه استرس شغلی و تاب آوری با فرسودگی شغلی در پرستاران زن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه استرس شغلی و تاب آوری با فرسودگی شغلی در پرستاران زن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه استرس شغلی و تاب آوری با فرسودگی شغلی در پرستاران زن :

مقاله رابطه استرس شغلی و تاب آوری با فرسودگی شغلی در پرستاران زن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۱۶۱ تا ۱۶۹ منتشر شده است.
نام: رابطه استرس شغلی و تاب آوری با فرسودگی شغلی در پرستاران زن
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استرس شغلی
مقاله فرسودگی شغلی
مقاله تاب آوری
مقاله پرستاران زن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: پرستاری شغل پراسترسی است که پی آمدهای جدی جسمانی و روانی ایجاد می کند. پژوهش حاضر رابطه بین استرس های شغلی و تاب آوری را با فرسودگی شغلی در پرستاران زن بیمارستان های دولتی شهر رشت بررسی می کند.
روش ها: واحدهای پژوهش در این تحقیق توصیفی ـ تحلیلی ، ۱۲۴ کارشناس پرستاری شاغل در بخش های اورژانس، جراحی، زنان، کودکان و قلب بودند. داده ها با استفاده از پرسشنامه های استرس شغلی ، فرسودگی شغلی، تاب آوری و جمعیت شناختی جمع آوری شده، با فنون آماری همبستگی، تحلیل رگرسیون، تحلیل واریانس یکراهه و توکی (با نرم افزار (SPSS-16 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: بین استرس های شغلی و فرسودگی شغلی پرستاران، رابطه مثبت معنادار وجود داشت. بین استرس های شغلی و فرسودگی شغلی پرستاران با تاب آوری آن ها رابطه منفی معنادار وجود دارد. متغیرهای سن، تاب آوری ، استرس و بخش محل کار پرستاران توانستند فرسودگی شغلی پرستاران را پیش بینی کنند. بین گروه های شغلی پرستاران از لحاظ استرس و فرسودگی شغلی تفاوت معنادار وجود دارد. تفاوت بین پرستارانی که در بخش های قلب و کودکان فعالیت می کنند معنادار نیست ولی این تفاوت در پرستارانی که در بخش های اورژانس و زنان اشتغال دارند معنادار بود.
نتیجه گیری: تاب آوری تعدیل کننده استرس و فرسودگی شغلی است. برای توانمندسازی پرستاران در برابر استرس ها، پیشنهاد می شود تاب آوری در آموزش های پرستاری مدنظر قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.