تاثیر مداخلات تغذیه ای و فعالیت فیزیکی بر کاهش وزن و تناسب اندام


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مداخلات تغذیه ای و فعالیت فیزیکی بر کاهش وزن و تناسب اندام دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مداخلات تغذیه ای و فعالیت فیزیکی بر کاهش وزن و تناسب اندام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مداخلات تغذیه ای و فعالیت فیزیکی بر کاهش وزن و تناسب اندام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مداخلات تغذیه ای و فعالیت فیزیکی بر کاهش وزن و تناسب اندام :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه: با تغییر الگوی مصرف مواد غذایی و زندگی ماشینی، اضافه وزن و چاقی رو به افزایش است. رژیم درمانی می تواند در کاهش وزن افراد نقش مهمی داشته باشد. هدف از این مطالعه، تعیین تاثیر رژیم درمانی بر کاهش وزن و تناسب اندام بود.روش ها: افراد مورد مطالعه این کارآزمایی بالینی به روش نمونه گیری دردسترس از مراجعین کلینیک تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که به مدت ۶ ماه متوالی پیگیری شده بودند انتخاب شدند. افراد واجد شرایط استفاده از رژیم لاغری و کاهش وزن، تحت درمان رژیم کم کالری و افزایش فعالیت فیزیکی قرار گرفتند. با استفاده از دستگاه بیوامپدانس، میزان وزن، توده چربی، توده بدون چربی بدن، نسبت دورکمر به دور باسن و درصد چربی در فواصل زمانی اندازه گیری و با استفاده از تست های آماری ANOVA و آنالیز واریانس اندازه گیری تکراری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: ۲۱۶ نفر شامل ۱۹۰ زن با میانگین سنی ۳۷.۵±۱۲.۱ سال و ۲۶ مرد با میانگین سنی ۳۸.۱۸±۱۵.۳ سال، تمام مراحل مطالعه را تکمیل نمودند. میانگین وزن افراد در اولین مراجعه ۸۴.۷۳±۱۷.۹۴ کیلوگرم بود که بعد از ۶ ماه به ۷۷.۲۷±۳.۱۸ کیلوگرم کاهش یافت (P<0.003). میانگین نمایه توده بدنی (BMI) در اولین مراجعه از ۳۱.۷±۵.۵۸ به ۲۸.۴۳±۴.۳۲ کیلوگرم/ مترمربع در پایان ماه ششم رسید (P<0.003). وزن در ماه چهارم نسبت به اولین مراجعه، بیش از ۱۰ درصد کاهش داشت (P<0.01).

کلید واژه: چاقی، افزایش وزن، BMI، فعالیت فیزیکی، رژیم درمانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.