مقاله اثر تناوب زراعی بهینه بر پایداری درآمد کشاورزان: مطالعه موردی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تناوب زراعی بهینه بر پایداری درآمد کشاورزان: مطالعه موردی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تناوب زراعی بهینه بر پایداری درآمد کشاورزان: مطالعه موردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تناوب زراعی بهینه بر پایداری درآمد کشاورزان: مطالعه موردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تناوب زراعی بهینه بر پایداری درآمد کشاورزان: مطالعه موردی :

مقاله اثر تناوب زراعی بهینه بر پایداری درآمد کشاورزان: مطالعه موردی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تحقیقات اقتصاد کشاورزی از صفحه ۸۱ تا ۹۲ منتشر شده است.
نام: اثر تناوب زراعی بهینه بر پایداری درآمد کشاورزان: مطالعه موردی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پایداری
مقاله الگوی بهینه
مقاله ریسک
مقاله مدل تارگت-موتاد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از مهم ترین اصول در توسعه پایدار زیربخش زراعت، رعایت تناوب زراعی است. لازمه پذیرش تناوب های زراعی از سوی کشاورزان، تامین درآمد و کاهش ریسک های درآمدی است. با توجه به ماهیت ریسکی فعالیت های کشاورزی، در این مطالعه به تعیین تناوب بهینه در الگوی کشت شهرستان شوشتر در یک دوره پنج ساله با استفاده از الگوی تارگت – موتاد پرداخته شد. درآمد ناخالص و میزان ریسک الگوها با تناوب های زراعی گوناگون، معیارهای تصمیم گیری انتخاب تناوب بهینه بودند. داده های مورد نیاز پژوهش از کشاورزان شهرستان شوشتر، وزرات جهاد کشاورزی استان اهواز و آمارنامه های هزینه تولید وزرات جهاد کشاورزی گردآوری شد. نتایج پژوهش بیانگر وجود تفاوت آشکار در میزان ریسک و بازده برنامه ای الگوها با در نظرگرفتن تناوب های گوناگون می باشد. برای نمونه، سطح بهینه زیرکشت گندم در حالت ریسکی و بدون تناوب تا ۳۲۳۶۷ هکتار خواهد بود در حالی که این سطوح در حالت تناوب اول و دوم و در شرایط ریسکی به ترتیب بیشینه ۱۵۲۷۰ و ۴۲۰۰ هکتار خواهد شد. در نهایت از بین تناوب های موجود در منطقه، تناوب بهینه زراعی با توجه به معیارهای بیان شده، انتخاب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.