مقاله بررسی اثر کاربرد ترکیب کازئین فسفوپپتید – آمورفوس کلسیم فسفات بر استحکام باند برشی کامپوزیت رزین به مینای بلیچ شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کاربرد ترکیب کازئین فسفوپپتید – آمورفوس کلسیم فسفات بر استحکام باند برشی کامپوزیت رزین به مینای بلیچ شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کاربرد ترکیب کازئین فسفوپپتید – آمورفوس کلسیم فسفات بر استحکام باند برشی کامپوزیت رزین به مینای بلیچ شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کاربرد ترکیب کازئین فسفوپپتید – آمورفوس کلسیم فسفات بر استحکام باند برشی کامپوزیت رزین به مینای بلیچ شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کاربرد ترکیب کازئین فسفوپپتید – آمورفوس کلسیم فسفات بر استحکام باند برشی کامپوزیت رزین به مینای بلیچ شده :

مقاله بررسی اثر کاربرد ترکیب کازئین فسفوپپتید – آمورفوس کلسیم فسفات بر استحکام باند برشی کامپوزیت رزین به مینای بلیچ شده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران) از صفحه ۴۲ تا ۴۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر کاربرد ترکیب کازئین فسفوپپتید – آمورفوس کلسیم فسفات بر استحکام باند برشی کامپوزیت رزین به مینای بلیچ شده
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رزین
مقاله بلیچینگ
مقاله کازئین فسفوپپتید
مقاله آمورفوس کلسیم فسفات
مقاله استحکام باند

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: از آنجایی که پس از درمان بلیچینگ دندانهای زنده حساسیتهای دندانی بسیار شایع می باشند، کارخانجات با افزودن مواد حساسیت زدا به ترکیب بلیچینگ و یا ارایه آنها به صورت ترکیبات تجاری جداگانه، اقدام به کاهش یا رفع این عارضه کرده اند. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر نوعی ترکیب تجاری با اثر حساسیت زدایی به نام GC Tooth Mousse (GCTM) بر میزان استحکام باند کامپوزیت رزین به مینای بلیچ شده می باشد.
روش بررسی: این مطالعه تجربی- آزمایشگاهی بر روی ۴۸ دندان مولر تازه خارج شده سالم و فاقد هرگونه پوسیدگی در چهار گروه انجام گردید.(n=12) ، پس از آماده سازی سطوح مینایی، در گروه اول (کنترل منفی) بدون هیچ درمانی باند کامپوزیت در سطح مینایی باکال دندانها انجام گردید. گروههای ۲ و ۳ به مدت شش ساعت در روز برای پنج روز متوالی بلیچ شدند (Daywhite ACP) و سپس باند کامپوزیت انجام گردید. در گروه ۳ پس از هر بار بلیچ ترکیب GCTM به مدت سی دقیقه در پنج روز متوالی به کار رفت. در گروه ۴ بدون بلیچینگ تنها ترکیب GCTM به مدت سی دقیقه در پنج روز متوالی به کار رفت و بلافاصله باند کامپوزیت انجام گردید. پس از پانصد سیکل حرارتی، استحکام باند برشی نمونه ها اندازه گیری شده و سپس توسط آزمونهای واریانس دوطرفه و Keramer Tukey به کمک نرم افزار آماری SPSS ارزیابی گردید. (a=۰.۰۵)
یافته ها: آنالیز آماری، بین گروههای مورد مطالعه اختلاف معنی داری نشان داد. (P.V=0) بیشترین استحکام باند مربوط به گروه کنترل منفی و کمترین آن مربوط به گروه دوم بود. آنالیز Tukey نشان داد که کاربرد ترکیب GCTM پس از درمان بلیچینگ و نیز بدون آن، تاثیری معنی دار بر میزان استحکام باند برشی کامپوزیت رزین به مینای بلیچ شده دارد. (P.V<0.05)
نتیجه گیری: با توجه به محدودیتهای مطالعه حاضر، کاربرد ترکیب GCTM به عنوان ماده حساسیت زدا در طی درمان بلیچینگ، سبب کاهش استحکام باند کامپوزیت رزین به مینای دندان می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.