بررسی ارتباط برخی از عوامل اکولوژیکی بر پراکنش سرخدار (.Taxus baccata L) در جنگل های ارسباران (مطالعه موردی: حوزه ‌های ایلگنه‌ چای و هوراند)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط برخی از عوامل اکولوژیکی بر پراکنش سرخدار (.Taxus baccata L) در جنگل های ارسباران (مطالعه موردی: حوزه ‌های ایلگنه‌ چای و هوراند) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط برخی از عوامل اکولوژیکی بر پراکنش سرخدار (.Taxus baccata L) در جنگل های ارسباران (مطالعه موردی: حوزه ‌های ایلگنه‌ چای و هوراند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط برخی از عوامل اکولوژیکی بر پراکنش سرخدار (.Taxus baccata L) در جنگل های ارسباران (مطالعه موردی: حوزه ‌های ایلگنه‌ چای و هوراند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط برخی از عوامل اکولوژیکی بر پراکنش سرخدار (.Taxus baccata L) در جنگل های ارسباران (مطالعه موردی: حوزه ‌های ایلگنه‌ چای و هوراند) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۷

به ‌منظور بررسی اثر برخی از عوامل اکولوژیکی در چگونگی پراکنش درختان سرخدار و نحوه زادآوری این گونه در جنگل های ارسباران، دو رویشگاه کلاله در حوزه ایلگنه‌ چای و رویشگاه کوران در حوزه هوراند مورد بررسی قرار گرفت. به ‌منظور پراکنش مناسب قطعات نمونه، برای هر منطقه سه طبقه ارتفاعی از سطح دریای آزاد (۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ متر، ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ متر و ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ متر) در رویشگاه‌ های مورد نظر انتخاب گردید. بر این اساس ۴۳ قطعه نمونه ۱۰ آری به شکل دایره و به ‌صورت انتخابی (Selective sampling) برداشت شدند. به ‌منظور مطالعه وضعیت تجدید حیات نیز از قطعات نمونه کوچک (میکروپلات) ۱ آری دایره ‌ای‌ شکل به شعاع ۵.۶۴ متر استفاده شد. مشخصه ‌هایی مانند، ارتفاع از سطح دریا، شیب منطقه، جهت منطقه، درصد تاج ‌پوشش، قطر برابرسینه و ارتفاع کل برای تمامی گونه ‌های درختی و زادآوری در این قطعات مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که سرخدار، دامنه ارتفاعی ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ متر، شیب‌ های ۵۱ تا ۷۵ درصد و جهت ‌های شمالی را بیشتر ترجیح داده و از تراکم بیشتری برخوردار می ‌باشد. مطالعه زادآوری ‌ها نیز نشان داد که رویشگاه کلاله با داشتن ۵۳ درصد نهال های سرخدار با منشا دانه ‌زاد نسبت به رویشگاه کوران با ۳۵ درصد در وضعیت مطلوبتری قرار دارد. همچنین نتایج این تحقیق نشان داد که حضور پایه ‌های سرخدار در توده ‌های دخالت نشده (کلاله) بیشتر از توده‌ های بهره‌ برداری شده (کوران) می ‌باشد.

کلید واژه: اکولوژی، سرخدار، ارسباران، زادآوری، نمونه ‌برداری انتخابی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.