تاثیر فاصله و ترکیب کاشت بر عملکرد زیست‌ توده هوایی سه گونه نیام ‌دار کشت شده در تپه ‌های ماسه ‌ای خوزستان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر فاصله و ترکیب کاشت بر عملکرد زیست‌ توده هوایی سه گونه نیام ‌دار کشت شده در تپه ‌های ماسه ‌ای خوزستان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر فاصله و ترکیب کاشت بر عملکرد زیست‌ توده هوایی سه گونه نیام ‌دار کشت شده در تپه ‌های ماسه ‌ای خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر فاصله و ترکیب کاشت بر عملکرد زیست‌ توده هوایی سه گونه نیام ‌دار کشت شده در تپه ‌های ماسه ‌ای خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر فاصله و ترکیب کاشت بر عملکرد زیست‌ توده هوایی سه گونه نیام ‌دار کشت شده در تپه ‌های ماسه ‌ای خوزستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۲۰

به ‌منظور تثبیت بیولوژیکی عرصه‌ های ماسه ‌زار استان خوزستان، عملکرد زیست ‌توده هوایی سه گونه از نیام‌ داران درختی و درختچه ‌ای در فواصل کاشت مختلف و در حالت های خالص و آمیخته از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۵ در شرایط بدون آبیاری مورد بررسی قرار گرفت. انتخاب گونه ‌ها با توجه به چندمنظوره بودن آنها از نظر تغذیه دام، تقویت و حفاظت خاک و در عین حال سازگاری با شرایط دیم انجام شد. در این راستا سه گونه درختی و درختچه ‌ای شاملAcacia victoriae ،A. farnesiana و سمر (Prosopis juliflora) انتخاب و در یک طرح آماری کرت های یکبار خرد شده، در قالب بلوک ‌های کامل تصادفی کشت شدند. فواصل کاشت گونه ‌ها در سه سطح ۳×۳، ۴×۴ و ۵×۵ متر به ‌عنوان تیمار اصلی و ترکیب کاشت گونه ‌ها به ‌صورت خالص و آمیخته ۵۰ درصد در شش سطح به‌ عنوان تیمار فرعی در نظر گرفته شد. نتایج بررسی ‌ها پس از ۷ سال نشان داد که بیشترین میزان زیست ‌توده کل (خشبی + علفی) و خشبی در واحد سطح مربوط به کشت خالص گونه سمر در هر سه فاصله کاشت بود، در حالی‌ که بیشترین میزان زیست ‌توده علفی در واحد سطح مربوط به گونه A. victoriae در فواصل کاشت سه متری با حدود ۱۷۱۹.۶۷ کیلوگرم در هکتار و کمترین مقدار تولید این مولفه مربوط به گونه A. farnesiana با ۱۹۱.۳۳ کیلوگرم در هکتار در فواصل کاشت پنج متری بود.

کلید واژه: تثبیت ماسه های روان، فاصله کاشت، زیست ‌توده، نیام ‌داران درختی و درختچه ‌ای، خوزستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.