مطالعه توزیع و تغییرات قندهای انتهایی گلیکوکانژوگیت ها در طی تکامل فولیکول مو در رت با استفاده از فن لکتین هیستوشیمیایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه توزیع و تغییرات قندهای انتهایی گلیکوکانژوگیت ها در طی تکامل فولیکول مو در رت با استفاده از فن لکتین هیستوشیمیایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه توزیع و تغییرات قندهای انتهایی گلیکوکانژوگیت ها در طی تکامل فولیکول مو در رت با استفاده از فن لکتین هیستوشیمیایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه توزیع و تغییرات قندهای انتهایی گلیکوکانژوگیت ها در طی تکامل فولیکول مو در رت با استفاده از فن لکتین هیستوشیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه توزیع و تغییرات قندهای انتهایی گلیکوکانژوگیت ها در طی تکامل فولیکول مو در رت با استفاده از فن لکتین هیستوشیمیایی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
تعداد صفحات :۱۳
پیش زمینه و هدف: مورفوژنز فولیکول مو توسط میان کنش های پیچیده اکتودرمی – مزانشیمی که توسط مکانیسم های مولکولی تنظیم می شود کنترل می گردد. بعلاوه گلیکوکانژوگیت ها از جمله ترکیباتی هستند که در میان کنش های سلولی در طی تکامل جنینی نقش دارند. لذا هدف این پژوهش مطالعه توزیع و تغییرات گلیکوکانژوگیت ها در طی مورفوژنز فولیکول مو در رت با استفاده از میکروسکوپ نوری و فن لکتین هیستوشیمی تعیین گردید.مواد و روش ها: در این پژوهش، جنین های رت ۱۶، ۱۸ و ۲۰ روزه در فرمالین فیکس و در پارافین قالب گیری شدند. سپس به منظور مطالعه تغییرات و توزیع قندهای انتهایی گلیکوکانژوگیت ها در طی مورفوژنز فولیکول مو، از لکتین های Lotus tetragonolobus (LTA)، Glycine max (soybean) agglutinin (SBA) وArachis hypogaea or peanut (PNA) که به ترتیب برای قندهای انتهایی a-L Fuc، Gal-(b1®۳) GalNAC و D-Gal-(b1®۳) DGalNAc اختصاصی هستند، استفاده گردید. بر اساس شدت واکنش های بدست آمده ناشی از رنگ پذیری هر یک از قندهای یاد شده، نمونه درجه بندی شدند و از نمونه های مورد نظر عکس تهیه گردید.یافته ها: نتایج حاصل از این پژوهش مشخص نمود که جوانه اپیدرمی، غشا پایه و تراکم مزانشیمی با لکتین PNA در روز شانزدهم جنینی واکنش نشان داد. تعدادی از اجزای فولیکول مو در حال تکامل منجمله غلاف اپیدرمی و کورتکس با لکتین مذکور واکنش متوسطی را نشان دادند به طوری که این واکنش ها در روز بیستم به ترتیب به طور ضعیف و شدید ادامه یافت. واکنش جوانه اپیدرمی و تراکم مزانشیمی با لکتین SBA در روز شانزدهم به ترتیب ضعیف و متوسط ارزیابی گردید. واکنش غشا پایه، غلاف اپیدرمی و کورتکس با لکتین مذکور در روز هیجدهم نسبتا ضعیف بود. واکنش کورتکس، کوتیکول و غلاف اپیدرمی خارجی با لکیتن SBA در روز بیستم شدید ارزیابی گردید. جوانه اپیدرمی، غشا پایه و تراکم مزانشیمی با لکتین LTA در روز شانزدهم واکنش متوسطی را نشان دادند. واکنش غشا پایه، غلاف اپیدرمی و کورتکس با لکتین مذکور در روز هیجدهم نسبتا قوی ارزیابی گردید. در روز بیستم تکامل فولیکول مو واکنش غشا پایه، کورتکس و غلاف اپیدرمی با لکتین LTA شدید و واکنش ماتریکس نیز متوسط بود.نتیجه گیری: بر اساس نتایج حاصل از این پژوهش می توان نتیجه گرفت که بیان قندهای انتهایی گلیکوکانژوگیت ها منجمله a-L Fuc، Gal-(13) GalNAC و D-Gal-(b1®۳) DGalNAc در طی مورفوژنز فولیکول مو تنظیم شده است.
کلید واژه: تکامل فولیکول مو، کلیکوکانژوگیت، لکتین PNA، لکتین LTA، لکتین SBA
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.