مقاله محاسبه هزینه سرانه تربیت دانشجو در مقطع دکتری حرفه ای پزشکی عمومی در دانشکده پزشکی شیراز در سال ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله محاسبه هزینه سرانه تربیت دانشجو در مقطع دکتری حرفه ای پزشکی عمومی در دانشکده پزشکی شیراز در سال ۱۳۸۶ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله محاسبه هزینه سرانه تربیت دانشجو در مقطع دکتری حرفه ای پزشکی عمومی در دانشکده پزشکی شیراز در سال ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محاسبه هزینه سرانه تربیت دانشجو در مقطع دکتری حرفه ای پزشکی عمومی در دانشکده پزشکی شیراز در سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله محاسبه هزینه سرانه تربیت دانشجو در مقطع دکتری حرفه ای پزشکی عمومی در دانشکده پزشکی شیراز در سال ۱۳۸۶ :

مقاله محاسبه هزینه سرانه تربیت دانشجو در مقطع دکتری حرفه ای پزشکی عمومی در دانشکده پزشکی شیراز در سال ۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در گام های توسعه در آموزش پزشکی از صفحه ۹ تا ۱۶ منتشر شده است.
نام: محاسبه هزینه سرانه تربیت دانشجو در مقطع دکتری حرفه ای پزشکی عمومی در دانشکده پزشکی شیراز در سال ۱۳۸۶
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تحلیل هزینه سرانه
مقاله بودجه ریزی عملیاتی
مقاله هزینه فایده
مقاله پزشکی عمومی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: تحلیل هزینه- فایده روش علمی است که به سیاستگزاران کمک می کند تا ازمیان پروژه های گوناگون که با استراتژی متفاوتی برای رسیدن به یک هدف مشخص و معین طرح شده اند، پروژه ای را انتخاب کند که با «هزینه ثابت» حداکثر فایده را داشته باشد و یا با تعیین «سطح ثابتی از فایده» حداقل هزینه ممکن را موجب شود. بنابراین دانشگاهها باید در مصرف منابع در دسترس خود، دقیق‎تر و کارآتر عمل کنند. این مطالعه با هدف تهیه اطلاعات قابل استناد برای تصمیم سازی مبتنی بر شواهد توسط سیاستگذاران انجام گردید.
روش کار: با همکاری اداره کل آموزش، تعداد دانشجویان پزشکی عمومی استخراج گردید. سپس با همکاری مدیریت بودجه دانشگاه، هزینه کرد دانشکده در چهار زمینه آموزش، پژوهش، فرهنگی-رفاهی و مدیریت با تاکید بر رشته پزشکی استخراج گردید و با استفاده از نرم افزار Excel آنالیز انجام شد.
یافته ها: بر اساس یافته ها، هزینه سرانه واقعی آموزشی ۲۶۸۳ میلیون ریال، پژوهشی ۱۳۲۵ میلیون ریال، فرهنگی-رفاهی ۷۴ میلیون ریال، مدیریتی ۱۴۴۵ میلیون ریال حاصل گردید با تجمیع چهار جزء هزینه های تشکیل دهنده هزینه سرانه فوق، عدد ۳۰۳۴ میلیون ریال حاصل گردید.
نتیجه گیری: هزینه محاسبه شده به تنهایی پنج برابر مبلغی است که به عنوان هزینه سرانه تربیت دانشجو به دانشگاه پرداخت می گردد. نقاط هزینه کرد دانشگاه بیش از سهم پرداختی سازمان مدیریت و برنامه ریزی بوده است و این مطلب لزوم بازنگری در تخصیص اعتبار به دانشگاه ها توسط سازمان مدیریت را می طلبد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.