مقاله بررسی عوامل موثر بر وضعیت تحصیلی دانشجویان مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بابل


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موثر بر وضعیت تحصیلی دانشجویان مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بابل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر وضعیت تحصیلی دانشجویان مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بابل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر وضعیت تحصیلی دانشجویان مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بابل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر وضعیت تحصیلی دانشجویان مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بابل :

مقاله بررسی عوامل موثر بر وضعیت تحصیلی دانشجویان مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بابل که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در گام های توسعه در آموزش پزشکی از صفحه ۴۴ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: بررسی عوامل موثر بر وضعیت تحصیلی دانشجویان مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بابل
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله وضعیت تحصیلی
مقاله دانشجویان مامایی
مقاله عوامل موثر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: موفقیت آموزشی دانشجویان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از آنجا که افت تحصیلی همواره یک نگرانی بزرگ در رشته های مختلف می باشد، لذا این مطالعه با هدف تعیین عوامل موثر بر وضعیت تحصیلی دانشجویان مامایی دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام شد.
روش کار: این مطالعه توصیفی- تحلیلی بر روی ۱۵۲ دانشجوی مامایی انجام شد. دانشجویان بر حسب میانگین معدل ترم های قبلی به سه گروه خوب (معدل ۱۷ یا بالاتر)، گروه متوسط (معدل بین ۱۴ تا ۱۷) و گروه ضعیف (معدل ۱۴ یا پایین تر) طبقه بندی شدند. داده ها توسط پرسشنامه پژوهشگر ساخت جمع آوری گردید.
یافته ها: از ۱۵۲ دانشجوی مامایی مورد مطالعه، ۱۰۵ درصد در گروه ضعیف، ۷۶۳ درصد در گروه متوسط و ۱۳۲ درصد در گروه خوب قرار داشتند. بین این سه گروه از نظر عوامل فردی و خانوادگی و همچنین اجتماعی و اقتصادی تفاوت معنی داری وجود نداشت؛ ولی از عوامل روانی، میزان مشکلات خانوادگی (P=0.03)، ارتباط با جنس مخالف (P=0.007) و مشکل ارتباطی با دوستان هم جنس (P=0.024) در گروه دانشجویان ضعیف به طور معنی داری بیشتر از دو گروه دیگر بود. از عوامل آموزشی نیز حضور در کلاس (P=0.007)، برنامه ریزی درسی (P=0.023) و یادداشت برداشتن از مطالب ارایه شده در کلاس (P=0.03) از عوامل موثر معنی داری مطرح شد.
نتیجه گیری: بر اساس این مطالعه عوامل موثر بر سلامت روان و آموزشی بیشـترین تاثیر را بر وضعیت تحصیلی دانشـجویان دارند. در نتیـجه استفاده از مشاوره روانی، تحصیـلی و کارگاه های آموزشی برای برنامه ریزی، شیوه مطالعه و یادگیری ضرورت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.