مقاله بررسی حساسیت کژدم های خطرناک استان هرمزگان نسبت به حشره کش های شیمیایی پیشنهادی WHO


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی حساسیت کژدم های خطرناک استان هرمزگان نسبت به حشره کش های شیمیایی پیشنهادی WHO دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی حساسیت کژدم های خطرناک استان هرمزگان نسبت به حشره کش های شیمیایی پیشنهادی WHO  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی حساسیت کژدم های خطرناک استان هرمزگان نسبت به حشره کش های شیمیایی پیشنهادی WHO،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی حساسیت کژدم های خطرناک استان هرمزگان نسبت به حشره کش های شیمیایی پیشنهادی WHO :

مقاله بررسی حساسیت کژدم های خطرناک استان هرمزگان نسبت به حشره کش های شیمیایی پیشنهادی WHO که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۵ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: بررسی حساسیت کژدم های خطرناک استان هرمزگان نسبت به حشره کش های شیمیایی پیشنهادی WHO
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کژدم ها
مقاله حشره کش ها
مقاله پایرترین
مقاله لیندان
مقاله مالاتیون
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: استان هرمزگان پس از خوزستان دومین کانون مهم کژدم زدگی کشور است. علیرغم اثرات مضر زیست محیطی، در حال حاضر موثرترین و شاید تنها روش کاربردی مبارزه با جانوران زهرآگین استفاده از آفت کشهای شیمیایی است. هدف از مطالعه حاضر بررسی حساسیت کژدم های خطرناک استان هرمزگان به مهمترین سموم پیشنهادی WHO بوده است.
روش کار: در این مطالعه مقطعی- کاربردی، تعداد ۸۴۳ کژدم صید و تست های حساسیت با روش مشابه سوسریها صورت پذیرفت و دوز کشنده گونه های مختلف بررسی شد.
نتایج: دوز کشنده سم سایپرمترین (%۲۵ EC)، برای سه گونه Hemiscorpius lepturus, Mesobuthus eupeus و l/cm۲۰.۰۰۱ Odontobuthus doriae و برای گونه l/cm۲۰.۰۰۹ Androctonus crassicauda محاسبه گردید. دوز کشنده امولسیون دلتامترین %۲۵، برای ۰۰۰۱ M.eupeus و برای l/cm۲۰.۰۰۰۳ H.lepturus بدست آمد. دوز کشنده سم کارباریل (WP %85) برای هر چهارگونه mg/cm۲۰.۳۹ محاسبه گردید. دوزهای تست شده سم لیندان (WP%25) در هیچیک از گونه ها مرگ و میر %۱۰۰ ایجاد نکرد. دوز کشنده سم مالاتیون (EC%57) در دو گونه A.crassicauda و ۱۰۲۹ H.lepturus، در گونه l/cm۲۰.۲۸۴ M.eupeus و در O.doriae، l/cm۲۰.۵۱۵ محاسبه گردید.
نتیجه گیری: گونه های کژدم مورد آزمایش نسبت به دوزهای توصیه شده سموم پایرتروئیدی کاملا حساسند و از این سموم می توان در کنترل تلفیقی کژدم ها و سایر ناقلین استفاده کرد. کژدم ها نسبت به سم کارباریل نیز حساسند. دوز صددرصد کشنده سم مالاتیون چند برابر دوز پیشنهادی بود که احتمال بروز مقاومت را به ذهن متبادر می سازد. هیچیک از دوزهای تست شده سم لیندین قادر به کشتن صددرصد کژدم های مورد نظر نبود و بنظر می رسد این کژدم ها در این منطقه جغرافیایی به این سم کاملا مقاوم شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.