مقاله مقاله کوتاه: تاثیر کارگاه آموزشی محاسبه داروهای انفوزیونی بر یادگیری سریع و پایدار دانشجویان پرستاری


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقاله کوتاه: تاثیر کارگاه آموزشی محاسبه داروهای انفوزیونی بر یادگیری سریع و پایدار دانشجویان پرستاری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقاله کوتاه: تاثیر کارگاه آموزشی محاسبه داروهای انفوزیونی بر یادگیری سریع و پایدار دانشجویان پرستاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقاله کوتاه: تاثیر کارگاه آموزشی محاسبه داروهای انفوزیونی بر یادگیری سریع و پایدار دانشجویان پرستاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقاله کوتاه: تاثیر کارگاه آموزشی محاسبه داروهای انفوزیونی بر یادگیری سریع و پایدار دانشجویان پرستاری :

مقاله مقاله کوتاه: تاثیر کارگاه آموزشی محاسبه داروهای انفوزیونی بر یادگیری سریع و پایدار دانشجویان پرستاری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در گام های توسعه در آموزش پزشکی از صفحه ۷۵ تا ۷۸ منتشر شده است.
نام: مقاله کوتاه: تاثیر کارگاه آموزشی محاسبه داروهای انفوزیونی بر یادگیری سریع و پایدار دانشجویان پرستاری
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله یادگیری
مقاله محاسبات دارویی
مقاله دانشجوی پرستاری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: محاسبات دارویی یکی از مهارت های ضروری پرستاران می باشد. تحقیقات زیادی نشان داده اند که این مهارت در دانشجویان پرستاری و حتی پرستاران ضعیف است. هدف از این تحقیق، بررسی تاثیر کارگاه آموزشی محاسبات داروهای انفوزیونی بر یادگیری سریع و پایدار دانشجویان پرستاری می باشد.
روش کار: در این مطالعه نیمه تجربی، ۲۸ نفر از دانشجویان ترم دوم پرستاری شرکت کردند. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه ای حاوی مشخصات فردی و ۱۰ سوال در مورد محاسبه داروهای انفوزیونی بود که دانشجویان، قبل، بلافاصله و ۳ ماه بعد ازبرگزاری کارگاه به آن پاسخ دادند.
یافته ها: میانگین (انحراف معیار±) نمره دانشجویان در پیش آزمون ۴۲۳ (۲۴۳±) و در دو پس آزمون به ترتیب ۱۸۲۲ (۱۳۳±) و ۱۴۱۲ (۲۵۷±) بود. مقایسه نتایج این سه میانگین نشان داد که میانگین امتیاز پس آزمون اول و دوم از امتیاز پیش آزمون به طور معنی داری ببیشتر و امتیاز پس آزمون دوم نسبت به پس آزمون اول به طور معنی داری کمتر بود (P=0.0001).
نتیجه گیری: با وجودی که کارگاه آموزشی محاسبات دارویی موجب افزایش مهارت محاسبات دارویی دانشجویان بلافاصله بعد از آموزش شد، اما بعد از گذشت سه ماه دانش دانشجویان کاهش معنی داری نشان داد، لذا توصیه می شود مربیان پرستاری در شروع کارآموزی در هر یک از بخش ها این مهارت دانشجویان را مورد ارزیابی قرار داده و در صورت نیاز با انجام تمرین لازم نسبت به آماده سازی آنان اقدام نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.