خاستگاه کانی های صنعتی منیزیم دار (بروسیت-هیدرومنیزیت) در مرمرهای چند زادی باقی آباد، یزد


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خاستگاه کانی های صنعتی منیزیم دار (بروسیت-هیدرومنیزیت) در مرمرهای چند زادی باقی آباد، یزد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خاستگاه کانی های صنعتی منیزیم دار (بروسیت-هیدرومنیزیت) در مرمرهای چند زادی باقی آباد، یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خاستگاه کانی های صنعتی منیزیم دار (بروسیت-هیدرومنیزیت) در مرمرهای چند زادی باقی آباد، یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خاستگاه کانی های صنعتی منیزیم دار (بروسیت-هیدرومنیزیت) در مرمرهای چند زادی باقی آباد، یزد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه زمین شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۴

منطقه مورد مطالعه در ۴۰ کیلومتری جنوب باختر یزد و در حاشیه خاوری شیرکوه قرار دارد. ماگماتیسم در این منطقه بصورت دایک و استوک های کوچکی مشخص است. ترکیب شیمیایی این توده ها گرانودیوریت، دیوریت تا گابرو متغیر است. ماهیت ماگمای تشکیل دهنده این توده ها کلسیمی-قلیایی است و در یک محیط کوهزایی شکل گرفته اند. نفوذ این توده ها در کربنات های کرتاسه سبب دگرگونی مرمرها و شکل گیری کانی های کمیابی شده است. مجموعه کانیایی زیر در این مرمرها شاخص است:
forsterite+serpentine+talc+brucite+hydromagnesite+calcite+dolomite
در این میان تنها رخداد پرفیروبلاست های بروسیت به شکل فراگیر در مرمرها عادی است. اوج دگرگونی همجواری با رویداد پریکلاز و فورستریت (<oC 700) مشخص است و ان گاه در مراحل بعدی، تشکیل پاراژنزهای دما پائین، همانند کانی های کربناتی و آبدار (۲۵ oC) اتفاق افتاده است. تسلسل رویدادهای کانی سازی این مرمرها را چند زادی نشان می دهد.

کلید واژه: مرمر، شیرکوه، بروسیت، هیدرومنیزیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.