واکنش ژنوتیپ های پیشرفته گندم نان به قارچ Mycosphaerella graminicola عامل لکه برگی سپتوریائی در شرایط گلخانه و مزرعه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
واکنش ژنوتیپ های پیشرفته گندم نان به قارچ Mycosphaerella graminicola عامل لکه برگی سپتوریائی در شرایط گلخانه و مزرعه دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد واکنش ژنوتیپ های پیشرفته گندم نان به قارچ Mycosphaerella graminicola عامل لکه برگی سپتوریائی در شرایط گلخانه و مزرعه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکنش ژنوتیپ های پیشرفته گندم نان به قارچ Mycosphaerella graminicola عامل لکه برگی سپتوریائی در شرایط گلخانه و مزرعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن واکنش ژنوتیپ های پیشرفته گندم نان به قارچ Mycosphaerella graminicola عامل لکه برگی سپتوریائی در شرایط گلخانه و مزرعه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)
تعداد صفحات :۲۰
به منظور بررسی واکنش تعدادی از ژنوتیپ های پیشرفته گندم نان به بیماری لکه برگی سپتوریایی، ۳۳ ژنوتیپ به همراه رقم حساس تجن به عنوان شاهد در شرایط گلخانه و مزرعه در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ مورد ارزیابی قرار گرفتند. در گلخانه، گیاهچه ها در مرحله دو برگی با سوسپانسیون اسپور قارچ عامل بیماری مایه زنی و در زیر پوشش پلاستیکی شفاف با رطوبت نسبی اشباع و دمای ۲۰ درجه سانتی گراد قرار داده شدند. در مزرعه، ژنوتیپ ها زیر سیستم آبیاری مه پاش با استفاده از سوسپانسیون اسپور در چند مرحله آلوده سازی شدند. واکنش ژنوتیپ ها بر اساس میزان سطح نکروز برگ، پوشش پیکنید و محاسبه سطح زیر منحنی پیشرفت بیماری (AUDPC) ارزیابی شدند. در گلخانه ژنوتیپ ها از نظر میزان سطح نکروز برگ و پوشش پیکنید به ترتیب در سطح احتمال ۱% و ۵% با هم اختلاف معنی دار داشتند. لاین های N-87-18 و KST10 به ترتیب بیشترین و کمترین سطح نکروز برگ را داشتند. لاین N-87-17 بیشترین و لاین KST10 کمترین مقدار AUDPC را داشتند. در مزرعه ژنوتیپ ها از نظر میزان سطح نکروز برگ در سطح احتمال ۱% با هم اختلاف معنی دار داشتند. لاین های N-80-19 و N-85-10 به ترتیب بیشترین و کمترین سطح نکروز برگ را داشتند. لاین KST9 بیشترین و لاین N-85-10 کمترین مقدار AUDPC را داشتند.
کلید واژه: گندم، لاین های پیشرفته، مقاومت، نکروز برگ، پوشش پیکنید، Septoria tritici
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.