مقاله سینتیک تشکیل پوشش کاربید وانادیم بر سطح فولاد DIN 1.2367 بروش نفوذ واکنشی گرمایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله سینتیک تشکیل پوشش کاربید وانادیم بر سطح فولاد DIN 1.2367 بروش نفوذ واکنشی گرمایی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سینتیک تشکیل پوشش کاربید وانادیم بر سطح فولاد DIN 1.2367 بروش نفوذ واکنشی گرمایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سینتیک تشکیل پوشش کاربید وانادیم بر سطح فولاد DIN 1.2367 بروش نفوذ واکنشی گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سینتیک تشکیل پوشش کاربید وانادیم بر سطح فولاد DIN 1.2367 بروش نفوذ واکنشی گرمایی :
مقاله سینتیک تشکیل پوشش کاربید وانادیم بر سطح فولاد DIN 1.2367 بروش نفوذ واکنشی گرمایی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم و مهندسی سطح از صفحه ۸۱ تا ۸۹ منتشر شده است.
نام: سینتیک تشکیل پوشش کاربید وانادیم بر سطح فولاد DIN 1.2367 بروش نفوذ واکنشی گرمایی
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پوشش سرامیکی
مقاله کاربید وانادیم
مقاله نفوذ واکنشی گرمایی
مقاله فولاد گرمکار
مقاله سینتیک
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقاومت سایشی و خوردگی عالی به همراه چسبندگی و دوام حرارتی خوب پوشش های کاربیدی که به روش نفوذ واکنشی گرمایی ایجاد می شوند، این پوشش ها را از لحاظ تکنولوژیکی مورد توجه ساخته است. این تحقیق به بررسی سینتیک رشد پوشش کاربید وانادیم (VC)در سطح فولاد به روش نفوذ واکنشی گرمایی، پرداخته است. تشکیل پوشش کاربید وانادیم، با قرار دادن فولاد گرمکار ۲۳۶۷، DIN 1 در محیط غنی از وانادیم حاوی پودر فرو وانادیم، کلریدآمونیم و آلومینا، و ایجاد ترکیب بین وانادیم محیط با کربن موجود در سطح فولاد در دماهای ۹۵۰، ۱۰۵۰ و ۱۱۵۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۰۵ تا ۴۵ ساعت، انجام شد. از میکروسکوپ نوری و میکروسکوپ الکترونی روبشی(SEM) مجهز به آنالیز نقطه ای EDX و اشعه X برای مطالعه پوشش استفاده شد. بسته به زمان و دمای عملیات، ضخامتی بین ۲۳ تا ۲۳۲ میکرومتر ایجاد شد. مشخص شد که ضخامت لایه نسبت به زمان عملیات، از رابطه سهموی پیروی می کند. همچنین رابطه ارنیوسی برای انرژی اکتیواسیون نفوذ بدست آمد و از روی آن ثابت نفوذ و انرژی اکتیواسیون نفوذ کربن بترتیب ۷۹۸x۱۰-۴Cm۲/S و ۱۷۳۲ KJ/mol مشخص شد. نهایتا مشخص شد که برای ایجاد لایه ای با تخلخل پایین باید محدوده پایینی برای دمای عملیات انتخاب کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.