مقاله پرونده الکترونیک سلامت ارزیابی آمادگی نیروی انسانی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پرونده الکترونیک سلامت ارزیابی آمادگی نیروی انسانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پرونده الکترونیک سلامت ارزیابی آمادگی نیروی انسانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پرونده الکترونیک سلامت ارزیابی آمادگی نیروی انسانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پرونده الکترونیک سلامت ارزیابی آمادگی نیروی انسانی :

مقاله پرونده الکترونیک سلامت ارزیابی آمادگی نیروی انسانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مدیریت سلامت از صفحه ۱۷ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: پرونده الکترونیک سلامت ارزیابی آمادگی نیروی انسانی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی
مقاله آمادگی
مقاله نیروی انسانی
مقاله پرونده الکترونیک سلامت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: برای ارتقای کیفیت خدمات مراقبت سلامت بهره گیری از پرونده الکترونیک سلامت اهمیت حیاتی دارد. هدف این پژوهش ارزیابی آمادگی نیروی انسانی برای پیاده سازی پرونده الکترونیک سلامت بود.
روش بررسی: این مطالعه توصیفی مقطعی در سال ۱۳۸۸ انجام گرفت. جامعه پژوهش ۱۲۰ نفر ازنیروی انسانی بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تبریز است که به روش نمونه گیری خوشه ای چند مر حله ای انتخاب شدند. داده ها از طریق پرسشنامه ای برای ارزیابی آمادگی سه متغیر مهارت کامپیوتری، آگاهی و نگرش (با دامنه تغییرات ۵-۱) گردآوری شد. اطلاعات توسط نرم افزاری SPSS پردازش، و با آزمون هایc۲ و t-test و پیرسون تحلیل شد. اطلاعات توسط نرم افزار آماری و نگرش مثبت پاسخ دهندگان نسبت به،EHR
یافته ها: میانگین مهارت کامپیوتری، آگاهی از اهداف، مزایا و مفاهیم کلی EHR، و نگرش مثبت پاسخ دهندگان نسبت به پیاده سازی EHR به ترتیب ۲۷۸، ۳۰۴، ۳۰۴۲ بود. میانگین آمادگی نیروی انسانی بود ۳۰۸ به دست آمد. با تحلیل ارتباط بین متغیرها بین سابقه کاری با مهارت کامپیوتری (r=۰.۰۰۱)، و بین مدرک تحصیلی با نگرش (r=۰.۰۰۱) و همچنین با نگرش (r=۰.۰۰۳) ارتباط معنادار وجود داشت.
نتیجه گیری: آمادگی نیروی انسانی برای پیاده سازی پرونده الکترونیک سلامت در وضعیت مطلوبی قرار ندارد. باید عوامل موثر بر افزایش آمادگی آنان شناسایی شود، و آموزش لازم جهت افزایش مهارت کامپیوتری و آگاهی افراد ارایه شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.