اثر دما بر برخی ویژگی های زیستی کفشدوزک (Hippodamia variegate (Goeze با تغذیه از پسیل معمولی پسته Agonoscena pistaciae Burckhardt and Lauterer و تخم بید غلات Sitotroga cerealella Olivier
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر دما بر برخی ویژگی های زیستی کفشدوزک (Hippodamia variegate (Goeze با تغذیه از پسیل معمولی
پسته Agonoscena pistaciae Burckhardt and Lauterer و تخم بید غلات Sitotroga cerealella Olivier دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر دما بر برخی ویژگی های زیستی کفشدوزک (Hippodamia variegate (Goeze با تغذیه از پسیل معمولی
پسته Agonoscena pistaciae Burckhardt and Lauterer و تخم بید غلات Sitotroga cerealella Olivier کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر دما بر برخی ویژگی های زیستی کفشدوزک (Hippodamia variegate (Goeze با تغذیه از پسیل معمولی
پسته Agonoscena pistaciae Burckhardt and Lauterer و تخم بید غلات Sitotroga cerealella Olivier،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر دما بر برخی ویژگی های زیستی کفشدوزک (Hippodamia variegate (Goeze با تغذیه از پسیل معمولی
پسته Agonoscena pistaciae Burckhardt and Lauterer و تخم بید غلات Sitotroga cerealella Olivier :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران)
تعداد صفحات :۱۷
ویژگی هایی مانند سرعت رشد، ماندگاری بیشتر، باروری بالاتر و درشتی بدن دشمنان طبیعی حشرات، برای تولید انبوه آنها به عنوان عوامل کنترل بیولوژیکی مهم هستند. برای این مهم، عوامل وابسته به نرخ رشد برای ایجاد تنوع ژنتیکی در برابر واکنش های وابسته به دما انتخاب می شوند. کفشدوزک Hippodamia variegata (Goeze) (Col: Coccinellidae) یکی از شکارگرهای مهم آفات در باغ های ایران است. در این پژوهش تاثیر ۶ دمای ثابت ۱۷.۵، ۲۲.۵، ۲۵، ۲۷.۵، ۳۰ و ۳۲.۵ درجه سلسیوس بر زمان رشد این کفشدوزک با تغذیه از پسیل معمولی پسته Agonoscena pistaciae Burckhardt and Lauterer (Hem.: Aphalaridae) و بید غلات Sitotroga cerealella Olivier (Lep. Gelechiidae) در شرایط آزمایشگاهی با رطوبت نسبی ۵±۵۵ و ۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی بررسی شد. کل دوره رشد برای کفشدوزک در دماهای بالا به ترتیب ۱.۵۳±۴۷.۶۳، ۱۸.±۲۵.۰۸، .۱۷.۲۷±۶۴، ۳۷.±۱۵.۱۴، ۴۶.±۱۲.۱۶ و ۳۹.±۱۱.۲۷ روز با تغذیه از تخم بید غلات و ۷۵.±۴۰.۱۱، ۳۲.±۲۲.۶۸، ۲۶.±۱۸.۶، ۱۸.±۱۵.۵، ۳۱.±۱۳.۹ و ۵۱.±۱۳.۱۲ روز با تغذیه از پسیل معمولی پسته بود. نتایج نشان داد که زمان رشد با افزایش دما کاهش می یابد. کمترین زنده مانی در دماهای مختلف، برای لارو سن ۱ و بیشترین زنده مانی برای لاروهای سن ۳، ۴ و شفیره به دست آمد. نتایج نشان داد که بین اثر دما و طول هر یک از دوره های رشدی کفشدوزک اختلاف معنی دار وجود دارد. آستانه های پایین رشد برای دوره تخم، لارو، شفیره و کل دوره تخم تا حشره کامل به ترتیب ۱۱.۹۱، ۱۲.۴۳، ۹.۶۳ و ۱۰.۳۱ درجه سلسیوس به دست آمد و ثابت دمایی برای مراحل رشدی بالا به ترتیب ۳۹.۰۶، ۱۵۶.۲۵، ۵۷.۸ و ۲۸۵.۷۱ روز درجه تخمین زده شد.
کلید واژه: آستانه حرارتی، دما، زیست شناسی، بید غلات، پسیل معمولی پسته، مجموعه نیاز حرارتی، Hippodamia variegata
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.