مقاله بررسی تاثیر آللوپاتی عصاره اندامهای هوایی درمنه دشتی بر جوانه زنی بذر آن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر آللوپاتی عصاره اندامهای هوایی درمنه دشتی بر جوانه زنی بذر آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر آللوپاتی عصاره اندامهای هوایی درمنه دشتی بر جوانه زنی بذر آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر آللوپاتی عصاره اندامهای هوایی درمنه دشتی بر جوانه زنی بذر آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر آللوپاتی عصاره اندامهای هوایی درمنه دشتی بر جوانه زنی بذر آن :

مقاله بررسی تاثیر آللوپاتی عصاره اندامهای هوایی درمنه دشتی بر جوانه زنی بذر آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مرتع از صفحه ۶۹۹ تا ۷۰۹ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر آللوپاتی عصاره اندامهای هوایی درمنه دشتی بر جوانه زنی بذر آن
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آللوپاتی
مقاله درمنه دشتی
مقاله عصاره اندامهای هوایی
مقاله جوانه زنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ترکیبات آللوپاتیک در تنوع زیستی و توانایی تولید اکوسیستم ها نقش مهمی بر عهده دارد. در این مطالعه تاثیر آللوپاتی عصاره شاخ و برگ گونه Artemisia sieberi یا درمنه دشتی بر جوانه زنی بذر آن مورد بررسی قرار گرفت. بذر موردنیاز از پارک ملی کلاه قاضی واقع در ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر اصفهان جمع آوری شد و پس از پیش سرمادهی آنها، تاثیر تیمار عصاره اندام های هوایی گیاه درمنه با غلظتهای ۱۰، ۲۰، ۳۰ درصد و تیمار شاهد بر جوانه زنی بذر آن با آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی بررسی شد. سپس فاکتورهای درصد و سرعت جوانه زنی، طول ساقه چه و طول ریشه چه و ضریب آلومتری اندازه گیری و محاسبه شدند. نتایج نشان می دهد با افزایش غلظت عصاره درمنه دشتی، درصد و سرعت جوانه زنی، طول ساقه چه و ریشه چه در این گونه کاهش می یابد. ظاهرا این تاثیر منفی حاکی از نوعی آللوپاتی گیاه درمنه بر جوانه زنی بذر آن می باشد. با افزایش غلظت عصاره، ضریب آلومتری زیاد شده یعنی در مواجه با عصاره غلیظ درمنه، طول اندام زیرزمینی گیاه نسبت به اندام هوایی بیشتر کاهش می یابد. تاثیر منفی عصاره بر جوانه زنی و استقرار گونه درمنه، نوعی سازگاری طبیعی برای تنظیم تراکم گونه در شرایط رویشگاهی خود می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.