اثر غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد IAA و NAA بر ماهیت اسانس گیاه جعفری فرنگی (.Chaerophyllum aureum L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد IAA و NAA بر ماهیت اسانس گیاه جعفری فرنگی (.Chaerophyllum aureum L) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد IAA و NAA بر ماهیت اسانس گیاه جعفری فرنگی (.Chaerophyllum aureum L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد IAA و NAA بر ماهیت اسانس گیاه جعفری فرنگی (.Chaerophyllum aureum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد IAA و NAA بر ماهیت اسانس گیاه جعفری فرنگی (.Chaerophyllum aureum L) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : داروهای گیاهی
تعداد صفحات :۸
مقدمه و هدف: تنظیم کننده های رشد گیاهی نقش موثری در افزایش، کاهش و یا حذف میزان ترکیبات موجود در اسانس گیاهان دارند. گیاه (Chaerophyllum aureum L.) از خانواده چتریان (Apiaceae) که در ایران جعفری فرنگی نامیده می شود، گیاهی پایا و کم و بیش کرکدار است و دارای گل های سفید مجتمع در چترهای بسیار بزرگ است. هدف از این آزمایش، مطالعه اثر محلول پاشی غلظت های مختلف های NAA و IAA بر ماهیت اسانس گیاه جعفری فرنگی می باشد.روش تحقیق: اندام گیاهان در زمان گل دهی تحت تیمار با غلظت هایی از هر یک از تنظیم کننده رشد IAA و NAA قرار گرفتند و ترکیبات اسانس گیاه پس از استخراج با دستگاه کلونجر، توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی به تنهایی و به همراه طیف سنج جرمی GC/MS) و (GC مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.نتایج و بحث: بعضی ترکیبات گیاه قبل از تیمار با هورمون شامل a-pinene، b-pinene،camphene ، verbenone،limonene و trans-verbenol به ترتیب ۱۴.۱، ۱۱.۲، ۷.۳، ۲.۳، ۱۴.۴ و ۳.۷ درصد بودند. از مهمترین نتایج می توان به تولید a-humulene به میزان ۴ درصد توسط IAA و b-bisabolene به میزان ۲.۵ درصد (تولید) توسطNAA ، افزایش میزان germacrene-D در حدود ۸ برابر توسط هورمون IAA و a-cadinol در حدود ۲ برابر توسط NAA، کاهش camphene به کمتر از نصف توسط NAA، کاهش a-pinene و b-pinene به وسیله هر دو هورمون اشاره کرد. راندمان استخراج اسانس ۱.۲ درصد محاسبه شد.توصیه کاربردی/صنعتی: با استفاده از برخی تنظیم کننده های رشد مانند IAA و NAA می توان تا حدودی ماهیت اسانس گیاه جعفری فرنگی را جهت تولید ماده موثره خاصی که مدنظر کارخانجات دارویی است تغییر داد.
کلید واژه: pinene-α، ایندول استیک اسید، Limonene، نفتالن-۱-استیک اسید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.