بررسی فعالیت آنزیم ‌های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طی دوره محرومیت غذایی و غذادهی مجدد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فعالیت آنزیم ‌های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طی دوره محرومیت غذایی و غذادهی مجدد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت آنزیم ‌های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طی دوره محرومیت غذایی و غذادهی مجدد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت آنزیم ‌های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طی دوره محرومیت غذایی و غذادهی مجدد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فعالیت آنزیم ‌های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طی دوره محرومیت غذایی و غذادهی مجدد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

فعالیت آنزیم‌ های گوارشی نقش مهمی در جذب مواد مغذی و رشد ماهیان دارد. با این وجود اطلاعات موجود در زمینه رفتار آنزیم‌ های گوارشی و قابلیت بازیابی مجدد سطوح فعالیت آنها در دوره ‌های مختلف محرومیت غذایی و غذا‌دهی مجدد در ماهیان اندک است. در این تحقیق توانایی ماهی قزل آلای رنگین کمان با وزن متوسط ۴۴.۰۱±۰.۱۹ گرم در تنظیم و بازیابی ظرفیت گوارشی خود طی دوره ‌های مختلف محرومیت غذایی و غذا‌دهی مجدد، مورد مطالعه قرار گرفت. این آزمایش به مدت ۸ هفته و در قالب یک طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار اجرا شد و یک گروه کنترل (بدون دوره محرومیت غذایی) و تیمارهای با ۱، ۲ و ۳ هفته گرسنگی را شامل می‌ شد. درجه حرارت آب و دوره نوری محیط پرورشی به ترتیب ۱۷.۴±۰.۱oC و ۱۵D:9L بود. فعالیت آنزیم ‌های گوارشی تریپسین، کیموتریپسین و لیپاز در روزهای ۲۱ (در پایان دوران محرومیت غذایی)، ۳۳، ۴۴ و ۵۵ (پایان آزمایش) اندازه گیری شد. در پایان دوران محرومیت غذایی، سطح فعالیت آنزیم تریپسین گروه کنترل (۹۵.۴±۱۲.۲) بطور معنی ‌داری (P<0.05) بالاتر از تیمارهای ۱ (۷۸.۱±۵.۱)، ۲ (۷۵.۲±۱۰.۱) و ۳ (۸۵.۴±۹.۳) بود. در روز بیست و یکم، ماهیان گروه ‌های با محرومیت غذایی بر خلاف ماهیان گروه کنترل (۴۴.۷۷±۹.۴) هیچ گونه فعالیت کیموتریپسنی نداشتند. فعالیت آنزیم لیپاز گروه کنترل نیز در پایان دوره محرومیت غذایی (۳۷.۷±۲.۳) بطور معنی داری (P<0.05) بالاتر از تیمارهای ۱ (۲۳.۰±۲.۴)، ۲ (۲۲.۱±۲.۲) و ۳ (۲۷.۳±۵.۰) بود. با این وجود، در مراحل بعدی نمونه برداری سطح فعالیت آنزیمی تیمارهای با محرومیت غذایی به سطح فعالیت آنزیمی گروه کنترل رسید. نتایج تحقیق حاضر بیانگر آن است که غذا یکی از فاکتورهای مهم دخیل در تنظیم فعالیت آنزیم ‌های گوارشی است و ماهیان واجد توانایی بازیابی ظرفیت گوارشی خود پس از رفع دوره ‌های مختلف محرومیت غذایی هستند.

کلید واژه: محرومیت غذایی، غذادهی مجدد، فعالیت آنزیم‌ های گوارشی، Oncorhynchus mykiss

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.