بررسی اثرات ضد دردی تجویز طولانی مدت بوسپیرون و تاثیر آن بر روی بروز تحمل به اثرات ضد دردی مرفین در موش سوری نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد دردی تجویز طولانی مدت بوسپیرون و تاثیر آن بر روی بروز تحمل به اثرات ضد دردی مرفین در موش سوری نر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد دردی تجویز طولانی مدت بوسپیرون و تاثیر آن بر روی بروز تحمل به اثرات ضد دردی مرفین در موش سوری نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد دردی تجویز طولانی مدت بوسپیرون و تاثیر آن بر روی بروز تحمل به اثرات ضد دردی مرفین در موش سوری نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد دردی تجویز طولانی مدت بوسپیرون و تاثیر آن بر روی بروز تحمل به اثرات ضد دردی مرفین در موش سوری نر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دارویی (pharmaceutical sciences)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: مطالعات متعددی حاکی از نقش مهم اعصاب سروتونرژیک در اثرات ضد دردی و بروز تحمل به مرفین دارد. هدف از اجرای این تحقیق بررسی نقش احتمالی گیرنده های ۵-HTlA – با استفاده از مصرف مزمن بوسپیرون (آگونیست نسبی گیرنده های ۵-HTlA) – در ایجاد اثرات بی دردی و بروز تحمل ب اثرات ضد دردی مرفین در تست هات پلیت بود. روش ها: آزمایشات بر روی موشهای سوری نر با محدوده زنی ۲۰ الی ۲۵ گرم انجام پذیرفت. در گروه کنترلn=8)) تزریقات داخل صفاقی (۵mg/kg/day) انجام گرفت. در گروههای دریافت کننده حامل و تست نیز قبل از تجویز مرفین۵mg/kg/day) )، به ترتیب حامل بوسپیرون (سالین نرمال: ۰.۵ml/kg/day) بوسپیرون ۱۰ mg/kg/day)و ۷.۵ و ۵) بصورت داخل صفاقی تزریق گردید. آزمون هات پلیت هر پنج روز یکبار درست قبل ار تزریق داروها و نیم ساعت بعد از تزریق مرفین انجام می گرفت. جهت اطمینان از ایجاد تحمل، آزمایشات ۵ روز بعد از مشاهده بروز تحمل به اثرات ضد دردی مرفین ادامه می یافت. در سه گروه دیگر فقط به تنهایی بوسپیرون ۱۰ mg/kg/day)و ۷.۵ و ۵) بصورت داخل صفاقی تزریق گردید. آزمون هات پلیت هر پنج روز یکبار جهت بررسی اثرات بی دردی بوسپیرون درست قبل از تزریق بوسپیرون و نیم ساعت بعداز آن انجام گرفت. یافته ها: تجویز مزمن بوسپیرون ۱۰ mg/kg/day) و ۷.۵و ۵) بصورت معنی دار (p<0.05) بروز تحمل به مرفین را به تاخیر انداخت. علاوه بر این مصرف مزمن بوسپیرون به تنهایی ۱۰ mg/kg/day)و ۷.۵ و ۵) بصورت معنی دار (p<0.05) اثر بی دردی در آزمون هات پلیت نشان داد. نتیجه گیری: نتایج حاصله نشانگر نقش مهم گیرنده های ۵-HT1A در ایجاد بی دردی و بروز تحمل به مرفین بوده و احتمال دستیابی به راه حلی در جهت غلبه بر مشکلات بالینی ناشی از کاربرد طولانی مدت اپیوئیدها وجود دارد. با این وجود مکانیسم دقیق ارتباط بین سیستمهای سروتونرژیک و اپیوئیدرژیک همچنان روشن و واضح نمی باشد.

کلید واژه: بوسپیرون، گیرنده های ۵-HT1A، گیرنده های D2، مرفین، تحمل، ضد دردی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.