مقاله تولید پروتئین هیدرولیز شده سویا با استفاده از آنزیم های سابتیلیسین و تریپسین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید پروتئین هیدرولیز شده سویا با استفاده از آنزیم های سابتیلیسین و تریپسین دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید پروتئین هیدرولیز شده سویا با استفاده از آنزیم های سابتیلیسین و تریپسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید پروتئین هیدرولیز شده سویا با استفاده از آنزیم های سابتیلیسین و تریپسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید پروتئین هیدرولیز شده سویا با استفاده از آنزیم های سابتیلیسین و تریپسین :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
در تحقیق حاضر پروتئین هیدرولیز شده از کنجاله سویا با استفاده از آنزیم های پروتئاز تریپسین و سابتیلیسین با درصد های ۱ و ۲ درصد در زمانهای ۳۰ و ۶۰ و ۹۰ و ۱۲۰ دقیقه تولید شد. نتایج نشان داد که درجه هیدرولیز پروتئین شده به دست آمده توسط سابتیلیسین در زمانهای ۳۰ و ۶۰ و ۹۰ در هر دو غلظت ۱ و ۲ درصد آنزیم به صورت معنی داری از آنزیم تریپسین بالاتر بود. ولی در زمان ۱۲۰ دقیقه آنزیم تریپسین از درجه هیدرولیز بالاتری نسبت به سابتیلیسین برخوردار بود. همچنیناز لحاظ درصد بازیافت نیتروژنی نیز آنزیم سابتیلیسین نسبت به تریپسین در هر دو غلظت آنزیم و در زمانهای ۳۰ و ۶۰ و ۱۲۰ دقیقه به صورت معنی داری بالاتر بود. ترکیب اسیدهای آمینه نیز نشان داد که پروتئین های هیدرولیز شده توسط هر دو آنزیم دارای ترکیب نسبتاً مشابهی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.