مقاله بررسی تاثیر نوع پایه و شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین (.Citrus limetta L)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر نوع پایه و شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین (.Citrus limetta L) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نوع پایه و شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین (.Citrus limetta L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نوع پایه و شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین (.Citrus limetta L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نوع پایه و شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین (.Citrus limetta L) :

مقاله بررسی تاثیر نوع پایه و شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین (.Citrus limetta L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در نیمه دوم ۱۳۸۸ در علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۸۵ تا ۹۳ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر نوع پایه و شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین (.Citrus limetta L)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پایه
مقاله شوری
مقاله عناصر کم مصرف
مقاله لیموشیرین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از راه های توسعه تحمل به شوری در مرکبات، پیوند ارقام تجاری حساس به شوری بر روی پایه های مقاوم می باشد. لیموشیرین، یکی از گونه های مرکبات است که به شوری آب و خاک حساس بوده و تحت این شرایط کاهش شدیدی در رشد و عملکرد خواهد داشت. این پژوهش به منظور بررسی تاثیر شوری و پایه های نارنج معمولی (Citrus aurantium)، لیموشیرین (C. limetta)، لیموآب (C. aurantifolia)، ولکامریانا (C. volkameriana)، و بکرایی (C. reticulata×C. limetta)، بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ لیموشیرین بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار در گلخانه انجام گرفت. تیمارهای شوری در چهار سطح ۰، ۲۰، ۴۰ و ۶۰ میلی مول در لیترکلرید سدیم در نظر گرفته شد. بر اساس نتایج نوع پایه تاثیر معنی دار بر غلظت عناصر کم مصرف در برگ داشت و تحت تاثیر شوری، تغییراتی در غلظت عناصر کم مصرف در برگ مشاهده شد. تحت شرایط این آزمایش، پایه ولکامریانا و تا حدودی بکرایی از پتانسیل خوبی در ایجاد تحمل به شوری در پیوندک لیموشیرین برخوردار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.