مقاله بررسی میزان خلوص سلول های شوان انسانی کشت داده شده با استفاده از سرم انسانی اتولوگ در ترمیم ضایعات نخاعی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان خلوص سلول های شوان انسانی کشت داده شده با استفاده از سرم انسانی اتولوگ در ترمیم ضایعات نخاعی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان خلوص سلول های شوان انسانی کشت داده شده با استفاده از سرم انسانی اتولوگ در ترمیم ضایعات نخاعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان خلوص سلول های شوان انسانی کشت داده شده با استفاده از سرم انسانی اتولوگ در ترمیم ضایعات نخاعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان خلوص سلول های شوان انسانی کشت داده شده با استفاده از سرم انسانی اتولوگ در ترمیم ضایعات نخاعی :

مقاله بررسی میزان خلوص سلول های شوان انسانی کشت داده شده با استفاده از سرم انسانی اتولوگ در ترمیم ضایعات نخاعی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فیض از صفحه ۱۰۷ تا ۱۱۱ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان خلوص سلول های شوان انسانی کشت داده شده با استفاده از سرم انسانی اتولوگ در ترمیم ضایعات نخاعی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خلوص سلولی
مقاله سرم خون
مقاله سلول شوان
مقاله نخاع

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: کشت سلول های شوان بالغ انسانی یکی از روش های مرسوم ترمیم ضایعات نخاعی است. هدف از این مطالعه تعیین درصد خلوص سلول های شوان به دست آمده با حذف فاکتورهای رشد و سرم جنین گاوی بوده است.
مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی، کشت سلول های شوان انسانی بدون استفاده از فاکتور رشد عصبی و فاکتور رشد شبه انسولین و جایگزینی سرم جنین گاوی با سرم اتولوک انسانی انجام شد. پس از اخذ رضایت پژوهشی از اولیای موارد مرگ مغزی، تعداد ۱۰ عصب محیطی همراه با خون دهنده تحت شرایط ضد عفونی برداشت شد. قطعات عصب در محیط مغذی DMEM و با جایگزینی سرم انسانی به جای سرم جنین گاوی کشت داده شدند. در نهایت، سلول ها با آنتی بادی S100 رنگ آمیزی و بررسی شدند.
نتایج: خلوص سلول های شوان در نمونه ها بین ۹۷ تا ۹۹ درصد بود (میانگین ۷۸۲/۰±۱۱/۹۸ درصد). تعداد سلول های شوان در هر میکرولیتر نمونه به طور میانگین ۴۷۹/۲۴۸۰±۵۶/۱۴۰۵۵ بود. ارتباط آماری معنی داری میان طول مدت فرآیند کشت و میزان خلوص سلول های شوان و همچنین میان سن دهندگان عصب و میزان خلوص سلول های شوان مشاهده نشد (P>0.05) ضریب همبستگی اسپیرمن برای دو آزمون ذکر شده به ترتیب ۰۲۱- و ۰۰۹- بود.
نتیجه گیری: با توجه به حذف سرم جنین گاوی و فاکتورهای رشد معمول مورد استفاده در کشت های سلول می توان از خطرات تومورزایی احتمالی و نیز آلودگی های پریونی احتراز نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.