بررسی تاثیر پری بیوتیک اینولین بر فاکتورهای سیستم ایمنی و مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum 1972 در برابر باکتری بیماری زای استرپتوکوک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر پری بیوتیک اینولین بر فاکتورهای سیستم ایمنی و مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum 1972 در برابر باکتری بیماری زای استرپتوکوک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر پری بیوتیک اینولین بر فاکتورهای سیستم ایمنی و مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum 1972 در برابر باکتری بیماری زای استرپتوکوک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پری بیوتیک اینولین بر فاکتورهای سیستم ایمنی و مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum 1972 در برابر باکتری بیماری زای استرپتوکوک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر پری بیوتیک اینولین بر فاکتورهای سیستم ایمنی و مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum 1972 در برابر باکتری بیماری زای استرپتوکوک :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران
تعداد صفحات :۱۳
از جمله راهکارهایی که می تواند علاوه بر تامین مواد مغذی لازم در جهت حمایت از رشد و نمو موجودات آبزی، سبب افزایش سلامت، مقاومت نسبت به استرس و عوامل بیماری زا شوند استفاده از پری بیوتیکها، در جیره غذایی آبزیان می باشد. اینولین به عنوان یک پری بیوتیک، پلی ساکاریدی است که اثرات مفیدش برای انسان و پستانداران ثابت شده است. اما مطالعات اندکی در مورد اثرات این پری بیوتیک در آبزیان وجود دارد. در این تحقیق جهت تغذیه ماهیان از غذای تجاری استفاده شد که حاوی ۴۰ درصد پروتئین،۱۴ درصد چربی و سطح انرژی برابر با ۳.۵ کیلوکالری بر گرم بود. تاثیر پری بیوتیک اینولین در مقادیر ۵، ۰ و ۲ درصد جیره در مقایسه با غذای شاهد (بدون اینولین) بر فاکتورهای سیستم ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان با وزن اولیه ۲.۵±۳۴ در مدت ۶۰ روز بررسی شد. آزمایش در ۳ تکرار و به تعداد ۳۰ ماهی در هر تکرار انجام شد. پس از ۲ ماه غذادهی، ۱۰ ماهی از هر تکرار جدا شده و جهت بررسی تاثیر اینولین در مقاومت ماهیان در برابر باکتری بیماری زای استرپتوکوک مورد عملیات رویارویی (Challenge)قرار گرفتند. نتایج به دست آمده از این تحقیق نشان داد که مکمل کردن جیره با اینولین سبب شد فاکتورهای ایمنی نظیر لیزوزیم سرم خون،IgM کل سرم خون و تعداد کل گلبولهای سفید به طور معناداری در مقایسه با گروه شاهد بالاتر رود .(P<0.00) همچنین درصد لنفوسیت در ماهیان تغذیه شده با اینولین در مقایسه با گروه شاهد به طور معناداری بالاتر بود .(P<0.00) پس از ۱۵ روز از رویارویی با باکتری استرپتوکوک بازماندگی در ماهیان تغذیه شده با اینولین (۸۹ درصد اینولین ۲درصد و ۸۴ درصد اینولین ۰.۵ درصد) به طور معناداری در مقایسه با گروه شاهد (۶۵ درصد بازماندگی) بازماندگی بالاتری داشتند. در پایان این گونه نتیجه گیری می شود که اینولین به عنوان پری بیوتیک و یک محرک ایمنی تاثیر مثبتی در تحریک سیستم ایمنی و افزایش مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان در برابر باکتری بیماری زای استرپتوکوک دارد.
کلید واژه: اینولین، قزل آلای رنگین کمان، فاکتورهای سیستم ایمنی، بازماندگی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.