شناسایی ترکیبات شیمیایی به دست آمده از پیرولیز چوب گردو در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد با استفاده از روش GC/MS


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی ترکیبات شیمیایی به دست آمده از پیرولیز چوب گردو در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد با استفاده از روش GC/MS دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی ترکیبات شیمیایی به دست آمده از پیرولیز چوب گردو در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد با استفاده از روش GC/MS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی ترکیبات شیمیایی به دست آمده از پیرولیز چوب گردو در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد با استفاده از روش GC/MS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی ترکیبات شیمیایی به دست آمده از پیرولیز چوب گردو در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد با استفاده از روش GC/MS :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فناوری چوب و جنگل (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۴

گردو درختی پهن برگ است که به صورت دست کاشت در باغات و به صورت خودرو در مناطق کوهستانی کشور یافت می شود. در این پژوهش جداسازی و شناسایی ترکیبات شیمیایی به دست آمده از پیرولیز چوب گردو بررسی شد. پیرولیز چوب گردو در راکتور بستر ثابت و در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد و در جو نیتروژن به مدت ۲۰ دقیقه انجام پذیرفت. جداسازی و شناسایی ترکیبات در نمونه های استخراج شده با مشتق سازی توسط بیس تری متیل سایلیل تری فلوئورو استامید و استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی و طیف سنجی جرمی و مطالعه طیف های جرمی انجام شد. در مجموع ۱۰ ترکیب شناسایی شدند. فراوان ترین ترکیب موجود لووگلوکوزان و آلفا L – گالاکتوفورانوزید بود که به میزان ۴۹ درصد مواد مشتق شده را تشکیل می دهند. این ترکیبات به ترتیب از پیرولیز سلولز و همی سلولز موجود در دیواره سلول چوبی که پیش ترکیب اصلی در تشکیل دیواره سلول می باشند به دست آمده است. سایر مواد شناسایی شده مهم در دمای ۳۵۰ درجه شامل، سایلان، ۱- متوکسی- ۳- (۲- فنیل اتنیل) – بنزن، ۱، ۲، ۳- بوتان تری ال، تری کوزان، پروپانوئیک اسید و اکتا متیل تری سیلوکسیان بود.

کلید واژه: پیرولیز، چوب گردو، راکتور بستر ثابت، کروماتوگرافی گازی، طیف سنج جرمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.