مقاله مقایسه اثر میزوپروستول واژینال با سوند فولی جهت آمادگی سرویکس و القای زایمان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر میزوپروستول واژینال با سوند فولی جهت آمادگی سرویکس و القای زایمان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر میزوپروستول واژینال با سوند فولی جهت آمادگی سرویکس و القای زایمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر میزوپروستول واژینال با سوند فولی جهت آمادگی سرویکس و القای زایمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر میزوپروستول واژینال با سوند فولی جهت آمادگی سرویکس و القای زایمان :

مقاله مقایسه اثر میزوپروستول واژینال با سوند فولی جهت آمادگی سرویکس و القای زایمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه ۱۷۷ تا ۱۸۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر میزوپروستول واژینال با سوند فولی جهت آمادگی سرویکس و القای زایمان
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله میزوپروستول
مقاله سوند فولی
مقاله آماده سازی سرویکس
مقاله القای زایمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: گاهی با وجود نامناسب بودن سرویکس ممکن است نیاز به القای زایمان باشد. در چنین مواردی برای آماده سازی سرویکس و ختم بارداری باید روشی مناسب و مطمئن را در نظر بگیریم. هدف از این مطالعه، مقایسه اثر میزوپروستول واژینال با سوند فولی جهت آمادگی سرویکس و القای زایمان بود.
روش ها: این کارآزمایی بالینی تصادفی، بر روی ۱۱۰ زن باردار مراجعه کننده به بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از شهریور تا اسفند ۸۷ انجام شد. بیماران به صورت تصادفی به دو گروه میزوپروستول (۴۹ نفر) و سوند فولی (۵۹ نفر) تقسیم شدند. گروه اول، ۲۵ میکروگرم میزوپروستول واژینال هر ۴ ساعت حداکثر تا ۶ دز دریافت کردند. در گروه دوم، سوند فولی شماره F18 و پر شده با ۵۰ cc آب مقطر در پشت سوراخ داخلی سرویکس قرار داده شد. داده ها با نرم افزار آماری SPSS مورد تحلیل قرار گرفت. P<0.05 از لحاظ آماری معنی دار تلقی گردید.
یافته ها: دو گروه از نظر خصوصیات دموگرافیک، اندیکاسیون های سزارین، نتایج مادری جنینی و نتایج نوزادی یکسان بودند. زایمان طبیعی به طور معنی داری در گروه میزوپروستول بالاتر بود (۸/۸۹ در برابر ۷/۶۲ درصد، P=0.001). میانگین کل زمان زایمان به طور معنی داری در گروه میزوپروستول کوتاه تر از گروه سوند فولی بود (۱۱۰۸±۵۶ در برابر ۱۳۶±۱۶۰ ساعت، P=0.03).
نتیجه گیری: در موارد نیاز به ختم بارداری و آماده نبودن سرویکس، استفاده از دو روش میزوپروستول واژینال و سوند فولی مناسب است ولی به نظر می رسد میزوپروستول مدت زمان زایمان و نیاز به سزارین را کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.