عنوان عربی: حب النیل فی أصداء النیل (عنوان فارسی: عشق نیل در دیوان اصدا النیل)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان عربی: حب النیل فی أصداء النیل (عنوان فارسی: عشق نیل در دیوان اصدا النیل) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان عربی: حب النیل فی أصداء النیل (عنوان فارسی: عشق نیل در دیوان اصدا النیل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان عربی: حب النیل فی أصداء النیل (عنوان فارسی: عشق نیل در دیوان اصدا النیل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان عربی: حب النیل فی أصداء النیل (عنوان فارسی: عشق نیل در دیوان اصدا النیل) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دراسات الادب المعاصر (التراث الادبی)

تعداد صفحات :۲۲

چکیده عربی:ما زالت العرب تذکر النیل و ما یزال فی أشعارهم قدیما و حدیثا فلایکاد یخلو منه دیوان شعر من دواوین شعراء مصر والسودان. وفتن عقول الشعراء فنشدوا فیه روائع شعریه، تتسم برقه الدیباجه و سلامه الأسلوب و جزاله اللفظ و شرف المعنی. فمنهم الشعراء من أحبوا النیل حبا جما کالشاعر «عبدالله الطیب المجذوب» الذی سمی دیوانه «أصداء النیل».النیل عنده یخرج من دائره الحس والماده إلی دائره المعنی، فهو رمز لقوه الإراده وإن مجد النیل هو مجد الوطن، و من ثم التغنی بحب النیل هو غناء بحب النیل، إذ یجد الشاعر عنده الطمأنینه والسکینه بسبب علاقه حمیمه تربط بینهما منذ الطفوله الباکره، وإن الصله بینهما هی صله «الحب الفطری» و من ثم کان الحنین إلی النیل حنینا إلی الإنسان والزمان والمکان، فتعلقت روحه بالنیل وأهله، فلا یکاد یستطیع مفارقته. لذلک یتحدث عن النیل فی دیوانه مرات، بل وسمی تسعا من قصائده و مقطوعاته الشعریه بأسماء النیل.
چکیده فارسی:دیوان کمتر شاعری را در مصر و سودان می توان یافت که نامی از نیل در آن نیامده باشد. زیبایی های رود نیل، اندیشه شاعران را به خود مشغول داشته است. از این روی شاعران، زیباترین شعرهای خود را در خصوص این رود سروده اند. شعرهایی که از ویژگی سبک و اسلوبی نکو، واژه هایی محکم، دیباچه ای زیبا، و معانی والایی برخوردار می باشد. از میان این شاعران می توان به عبداله الطیب المجذوب اشاره کرد که از سر عشق بسیار زیاد به نیل، دیوان خود را اصدا النیل نام نهاده است.در شعر او نیل همواره از محدوده احساس به گستره معنا وارد شده و نماد اراده ای قوی می باشد و مجد و سربلندی آن به مثابه وجد وطن است. از این روی زمزمه کردن عشق به نیل در شعرش نشانگر عمق دلبستگی شاعر به این رود است چرا که این پیوند عمیقی که از آغاز کودکی میان آن دو برقرار شده و ریشه در عشقی برخاسته از نهان و جان است، به او آرامش و اطمینان خاطر می دهد. به این دلیل می توان گفت که شوق و اشتیاق شاعر به نیل نشانگر محبت و اشتیاق وی به انسان و زمان و مکان است و جان او شیفته نیل و پیوند خورده با خانواده اش شده است که گویا نمی تواند از این دلبستگی رهایی یابد. به این جهت در دیوانش پیاپی سخن از رود نیل می آورد تا جائی که نه قصیده و قطعه های شعری بسیاری را مزین به نام این رود کرده است.

کلید واژه: کلیدواژه عربی: النیل، أصداء النیل، عبدالله الطیب، الحنین، حب النیل (کلیدواژه فارسی: نیل، اصدا النیل، عبداله الطیب، اشتیاق، عشق به نیل)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.