ارزیابی عنصری سیم های نیکل تیتانیوم ارتودنسی در رابطه با خصوصیات خمش نیروی آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی عنصری سیم های نیکل تیتانیوم ارتودنسی در رابطه با خصوصیات خمش نیروی آنها دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی عنصری سیم های نیکل تیتانیوم ارتودنسی در رابطه با خصوصیات خمش نیروی آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عنصری سیم های نیکل تیتانیوم ارتودنسی در رابطه با خصوصیات خمش نیروی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی عنصری سیم های نیکل تیتانیوم ارتودنسی در رابطه با خصوصیات خمش نیروی آنها :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)
تعداد صفحات :۱۴
سابقه و هدف: آلیاژهای نیکل تیتانیوم با توجه به دارا بودن خواص مکانیکی مطلوب، مناسب ترین گزینه برای کاربرد گسترده در ارتودنسی می باشند. هدف از این مطالعه بررسی و مقایسه خصوصیات نیرو – خمش سیم های نیکل تیتانیوم در ارتباط با آنالیز عنصری آنها می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی، ۶۵ قطعه سیم از ۱۳ مارک تجاری سیم نیکل تیتانیوم با سطح مقطع گرد و با اندازه ۰.۰۱۴ اینچ، جهت مقایسه خواص نیروخمش تحت آزمون خمش سه براکتی در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد قرار گرفتند. برای انجام این آزمون مدلی شامل دو استوانه طراحی شد که روی هر یک، یک براکت مربوط به دندان سانترال بالا چسبانده شد به نحوی که فاصله نقطه میانی براکت ها از هم ۱۵.۵ میلی متر بود. برای هر سیم میانگین نیرو در خمش های ۱، ۱.۵، ۲ و ۲.۵ میلی متری در ناحیه باربرداری تعیین شد. سپس نمونه ها جهت آنالیز عنصری تحت بررسی با Scanning Electron Microscopy)) SEM مجهز به سیستم EDX، قرار گرفتند.یافته ها: منحنی های بدست آمده در این تحقیق، شکل کلی منحنی های سوپرالاستیک را دارا بودند، هر چند میزان اعمال نیرو توسط سیم های متفاوت در خمش های مختلف از نظر آماری معنی دار بود. بر این اساس ۱۳ سیم فوق بر حسب میزان اعمال نیرو به ۴ گروه سنگین (Ortho Force)، سیم های متوسط (Proflex، ORG، Ortho Technology، IMD، GAC و Force I)، سیم های سبک (Smart، Nitanium، Nitinol SE، SE NITI، Rematitan Lite) و سیم خیلی سبک (Imagination) تقسیم شدند. به علاوه معلوم شد که حتی سیم های مربوط به یک کارخانه کاملا یکسان عمل نمی کنند، به صورتی که بیشترین ضریب تغییرات نیرو در سیم های ساخت کارخانه Ortho Force و کمترین ضریب تغییرات نیرو در سیم های ساخت کارخانه ORG مشاهده شد. در آنالیز عنصری با SEM نسبت نیکل به تیتانیوم در سیم های مختلف، متفاوت بود. به نظر می رسد بالا بودن درصد اتمی تیتانیوم در آلیاژ به Load-deflection rate کمتر می انجامد.نتیجه گیری: نتایج این پژوهش نشان داد سیم های مورد بررسی علیرغم داشتن منحنی های کمابیش مشابه سوپرالاستیک، در میزان شیب منحنی دارای اختلاف معنی دار بوده، با مقایسه ضریب پراکندگی حتی در محصولات یک کارخانه نیز تنوع مشاهده گردید، بنابراین تبلیغات ارائه شده از سوی کارخانه های سازنده سیم ها، صد در صد قابل اعتماد نبوده، بایستی در کاربرد این محصولات به نتایج تحقیقات علمی توجه کافی مبذول داشته و میزان کراودینگ و ترکیب عنصری این سیم ها را نیز مد نظر قرار داد.
کلید واژه: سیم نیکل تیتانیوم، نسبت نیرو – خمش، آنالیز عنصری
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.